Neler Yeni

ultra takıntım yüzünden oyun oynama hevesim yok?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Sorun yaşadın mı hiç amd kartta hyper x hangi kart modellerinde var
Hiçbir sorun yaşamadım. Yanlış bilmiyorsam RX 6000 ve 7000 serisinde var, 5000 serisi kartlarda var mı bilmiyorum.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Güzel zamanlardı. Benim YouTuber tagım da vardı 30-40 FPS ile kanal tanıtımı ala ala para biriktirip RTX sistem dizmiştim. Hala da onu kullanıyorum tagı da o sistemle video atarak almıştım.
oha hocam azminize hayran kaldım valla ben hiç para almadım o işlerden kendi kendime eğleniyordum :D çalışıp aldım

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Arif
cyberpunku ultra ayarlar 2k ve path tracing ışın izleme ile oynamak istiyorum ama 80fps falan aldığım için hevesim kaçıyor 150 fps üstünü ise ray tracing kapatarak anca görebiliyorum bu takıntıyı nasıl yenerim
OYNAMA.

Senerr

80+ Bronze
cyberpunku ultra ayarlar 2k ve path tracing ışın izleme ile oynamak istiyorum ama 80fps falan aldığım için hevesim kaçıyor 150 fps üstünü ise ray tracing kapatarak anca görebiliyorum bu takıntıyı nasıl yenerim
Bende aynı sistem ile aynı takıntıyı istiyorum.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
4 yıl önce 480p 19fps FIFA 17 oynuyor idim

Hanaz

80+ Gold
Biz 360p valoranttan 1080p cs2 ye geçtik sen ultra ayarlardasın bulamayanda var kardeş

Zexius

80+ Bronze
Millet bilgisayarım olsun yeter der senin derde bak gerçekten allah başka dert vermesin.

ama şöyle bir durum var 4 yıl önce gt 1030lu pcm varken oyunları en düşük ayarlarda değişik değişik fps yükseltme şeyleri yaparken mutluydum oyunu açıp 40fps üstü oynatsın yeterdi takıntım da yoktu ama işte insan eline iyisi geçince daha da iyisini istiyor doyumsuz oluyor şuan full ayarlarda 80fps yetmiyor 150 olması içinde rtx 4090 falan lazım o da imkansız olunca arada kaldım ytden video izliyorum sadece

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
ama şöyle bir durum var 4 yıl önce gt 1030lu pcm varken oyunları en düşük ayarlarda değişik değişik fps yükseltme şeyleri yaparken mutluydum oyunu açıp 40fps üstü oynatsın yeterdi takıntım da yoktu ama işte insan eline iyisi geçince daha da iyisini istiyor doyumsuz oluyor şuan full ayarlarda 80fps yetmiyor 150 olması içinde rtx 4090 falan lazım o da imkansız olunca arada kaldım ytden video izliyorum sadece
hocam ben oyunu açsın yeter diyordum çok takmayın böyle şeyleri olmuş 80fps ha olmuş 60fps bunlar gereksiz takıntılar

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Tümay
Hocam çözümü yok yani ya psikoloğa gideceksin yada paşa paşa video izleyeceksin. Gir oyuna oyna Allah için FPS yüksek olsa ne değişecek Hz farkını bile hissetmezsin. Ben 180Hz ile 100 FPS oynuyorum hiç anlamıyorum eğlenmeme bakıyorum.

soul

80+ Silver
Benzeri bende var ultrada 60 fpsin altını gördü mü çıkasım geliyor. Zorla oynayarak alışmak lazım FPS göstergesini kapatarak oyna, ben öyle yapıyorum
Bu görüşe bende katılıyorum ama konu sahibi biraz abartı bakıyor olaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,465
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer