Neler Yeni

Ulu Hakan 2.Abdülhamid Hazretlerinin Boğaz'a Köprü Projesi

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Sözde "ULU HAKAN" Meclisi kapatma yetikisi yok muydu savaştan sonra niye kapattı?
Saçma ama mâlesef ki yetkilerini elinden aldılar. Abdülhamid Han hakkında bir video izlerken sonlara doğru sarayında hiç eşya olmadan yerde yattığı söyleniyor. O zamanlarda padişah otoritesi çok düşmüştü. Aynı şey 2.Mahmud ve Âyanlar ile de olmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Atatürk Ordu ve Siyasetin karıştığını görünce direk çıkmıştır ittihatçılardan daha desteklediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorsun Abdülhamite laf atıyorsun ötede oyna
ha şu en çok toprak kaybeden Abdülhamid mi şu saraydan çıkamayan adam
Eski kelimesinden ne anlıyorsun

Reindi

80+ Silver
ha şu en çok toprak kaybeden Abdülhamid mi şu saraydan çıkamayan adam
Eski kelimesinden ne anlıyorsun
Eski olsun eski olmayla ne oluyormuş? Mansur yavaşta eski MHP li ama adamı silip atmıyoruz dimi eski mhp li diye bir hata yapmış çıkmış direk Atatürk te aynısını yapmış hayalperest Enverden uzak durmuş sonrada sürgün etmiş zaten saraydan çıkmasa ne olur? 33 sene idare etmiş devleti siz 9 senede kocaman 623 yıllık devleti yıktınız hayalperestliğiniz yüzüne Abdülhamit demişti zaten benden sonra devleti 10 sene idare edin 100 sene etmiş sayacağım diye 9 senede batırdınız kocaman memleketi bugün belkide hayalperestliğiniz olmasa Arap yarımadası bizdeydi petrolle paranın içinden geçiyoduk ama sağolun baya bir idare ettiniz devleti

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Eski olsun eski olmayla ne oluyormuş? Mansur yavaşta eski MHP li ama adamı silip atmıyoruz dimi eski mhp li diye bir hata yapmış çıkmış direk Atatürk te aynısını yapmış hayalperest Enverden uzak durmuş sonrada sürgün etmiş zaten saraydan çıkmasa ne olur? 33 sene idare etmiş devleti siz 9 senede kocaman 623 yıllık devleti yıktınız hayalperestliğiniz yüzüne Abdülhamit demişti zaten benden sonra devleti 10 sene idare edin 100 sene etmiş sayacağım diye 9 senede batırdınız kocaman memleketi bugün belkide hayalperestliğiniz olmasa Arap yarımadası bizdeydi petrolle paranın içinden geçiyoduk ama sağolun baya bir idare ettiniz devleti
Dedi max Türkiye'nin iki katı kadar toprak kaybettiren padişahı seven adam

Reindi

80+ Silver
Dedi max Türkiye'nin iki katı kadar toprak kaybettiren padişahı seven adam
bana somut şeylerle gel cahilliğini laf atarak kapatamazsın buraya giriyorsan internetinde var demektir git araştır cahillğin gider belki biraz zaten ppsine enveri koyan birinden ne beklersin ki

Alfha13

80+ Silver
3-4 sayfa sonra "Sen Abdülhamid'i savunduuun" diye başlarlar yine. Bu kadar tartışılıyor olması bile ne kadar büyük bir adam olduğunu gösteriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
bana somut şeylerle gel cahilliğini laf atarak kapatamazsın buraya giriyorsan internetinde var demektir git araştır cahillğin gider belki biraz zaten ppsine enveri koyan birinden ne beklersin ki
bana cahil diyene bak Enver Paşa'nın en azından vicdanı vardı da mitralyözün önüne atladı
Sözde "ULU HAKAN" Naptı o kadar toprak kaybından sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dedi Kudüs u bırakan adamı seven adam
Dedi Küdus yerine Kuzey Irak'ı verelim diyen sözde "ULU HAKAN" ı seven adam

Reindi

80+ Silver
bana cahil diyene bak Enver Paşa'nın en azından vicdanı vardı da mitralyözün önüne atladı
kardeş sen nasıl bir cahilsin ya Ruslar yeşilköye gelmiş yeşilköye adam kıbrısı vermese ülke gidecek adam zaten büyük bir enkaz alıyor gelmiş bide naptı diyor senin hayalperest paşan alman hayranlığı yapmasa şuan arap yarımadası bizdeydi diyorum sözde ulu hakanın napmış diyor
-Haklısın

Dedi Küdus yerine Kuzey Irak'ı verelim diyen sözde "ULU HAKAN" ı seven adam
gerçek hayatta karşımda olsan ağzını bile açamazsın o cahil kafanla gelip bana laf kalabalığı yapma bana

Top Bottom