Neler Yeni

Ulu Hakan 2.Abdülhamid Hazretlerinin Boğaz'a Köprü Projesi

Reindi

80+ Silver
Geçmiş geçmişte kaldı. Mevcut ülkemizin tarihi bir kişiliği mi? Değil.
Eski devlet büyüğüdür eyvallah ama sürekli üzerinden yayın yapmak ne kadar doğru?
Kaldı ki ondan çok daha iyi liderler varken neden sürekli Abdülhamit?
Acaba mevcut devletimizi veya gecmisteki devlet liderlerimizin itibarını sarsmaya çalıştıkları proje mi?
Kafa kucaklayici bir konu..
çünkü en çok toprak kaybeden padişah olduğu için öbürküler zaten kuşkusuz ya çok iyiler ya çok kötüler mesela Fatihe biri bir şey diyemez çünkü adamın yaptıkları ortada

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Alıntıyı görüntüleSenin hayalperest beyinsiz paşaların olmasa bugün bu topraklar bizim olacaktı hala biz 1. dünya savaşına girmeseydik Alman hayranlığını bırakıp özümüze dönseydik bugün petrol ile paranın içiden geçecektik
2-abdulhamid-donemi-osmanli-imparatorlugu-haritasi-1876-1909.jpg

Shaco

80+ Bronze
ULU HAKAN AAAuuuuuuuu Osmanoğulları AAUUU AUU AUUU
Hep benzer vaatler ve belirsiz engeller :DSADSDS

Reindi

80+ Silver
İttihatçılar bu ülkeyi kaosa sürükledi fakat o topraklar kim olursa olsun bizden gidecekti.
Tarafsız kalsak belkide bizde duracaktı? 2 tane gemiyle sen Rus limanlarını bombalayıp kaşınırsan ne olacaktı? hepsi enverin işi yine belki bir şansımız olurdu Allahtan Atatürk bazı mal paşaların yaptıklarını toplayıp böyle bir ülke verdi bize
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya adam diyorum ki senin desteklediğin paşalar olmasa arap yarımadasıı bizde olacaktı diyorum bana hala Abdülhamitin toprak kayıplarını atıyor mala anlatır gibi şimdi malum kişi böyle bir enkaz bıraktı gelen kişi ne yapacak izle bakalım nasıl toplayacak ülkeyi senide engelliyorum enverci beyinsizlerle işim yok

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Alıntıyı görüntüleSenin hayalperest beyinsiz paşaların olmasa bugün bu topraklar bizim olacaktı hala biz 1. dünya savaşına girmeseydik Alman hayranlığını bırakıp özümüze dönseydik bugün petrol ile paranın içiden geçecektik
Dostum bir gram tarih bilgisi olmayan cahil insanlara neden bu kadar tartışıyorsun? Böyle cahil insanlara ne anlatırsan anlat kendi bildiklerinden asla şaşmazlar. Bırak kendi cahilliğinde boğulsun.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Abdülhamid'in Ulu Hakan olduğu falan yok. Yaptığı olağanüstü bir şey yok. Hepsi Türklerin propagandası.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Bizim millet niye hep köprü yapıyor ya:ROFLMAO::ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Tarafsız kalsak belkide bizde duracaktı? 2 tane gemiyle sen Rus limanlarını bombalayıp kaşınırsan ne olacaktı? hepsi enverin işi yine belki bir şansımız olurdu Allahtan Atatürk bazı mal paşaların yaptıklarını toplayıp böyle bir ülke verdi bize

ya adam diyorum ki senin desteklediğin paşalar olmasa arap yarımadasıı bizde olacaktı diyorum bana hala Abdülhamitin toprak kayıplarını atıyor mala anlatır gibi şimdi malum kişi böyle bir enkaz bıraktı gelen kişi ne yapacak izle bakalım nasıl toplayacak ülkeyi senide engelliyorum enverci beyinsizlerle işim yok
ok

Reindi

80+ Silver
Dostum bir gram tarih bilgisi olmayan cahil insanlara neden bu kadar tartışıyorsun? Böyle cahil insanlara ne anlatırsan anlat kendi bildiklerinden asla şaşmazlar. Bırak kendi cahilliğinde boğulsun.
kafayı yedirtiyorlar insana ya adama ben ne diyorum o bana ne atıyor

Tarihte 3 tane ulu hakan vardır mete han bilge kağan ve atatürk @At Avrat İttihat
O sırada Fatih Kanunu Yavuz:Tm

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hadi canım. XDDD

Tüm dünyada yankılanan Osmanlıyı bölüşme planı savaşa girmeseydik bölüşmeyecekler miydi?

Adamların planladıkları: İstanbul ve çevresi, Ankara, Konya, Kayseri'ye kadar bize veriliyor sonra tekrar kuzeye çıkıyor sınırlarımız. Adamlarının planları arasında Suriye, Irak, İran bölgeleri İngiltere, Fransa planlarında.

Reindi

80+ Silver
Hadi canım. XDDD

Tüm dünyada yankılanan Osmanlıyı bölüşme planı savaşa girmeseydik bölüşmeyecekler miydi?
sen gidip rus limanlarını bombalayıp kaşınırsan direk savaş ilanını sen yaparsan ebene tersten baktırırlar belki arap yarımadasını geçtim en kötü ırak suriye bizdeydi bugün

Mısır'ı Abdülhamid kaybetti gözüküyor ama Mısırı araştırırsan dedesi 2.Mahmut kaybetmiştir kağıt üstünde Osmanlıya ait gözüküyordu mesela avrupadaki kayıplar hep 93 harbi nedeniyle kıbrıs 93 harbi nedeniyle böyle kayıplar zaten mısırı saymazsak toprak kayıbı çok çok az mısırıda dedesi kaybetmişti zaten kağıt üstünde bizimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,976
Üyeler
165,097
Son üye
Ygmr48
Top Bottom