🔥İndirim UluGames Cam Mousepad 1800 TL !🔥(Kol Bandı + Dot Skatez Hediye)

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,181
UluGames , yeni çıkardığı cam mousepadlerden satın alanlara kol bandı ve dot skatez hediye ediyor ! 🔥
Geç haberim oldu paylaşana kadar 2 desen kalmış maalesef. :D
Ayrıca klavye ve mouse kategorisinde sonbahar indirimi yapmışlar, ilginizi çeken ürün varsa onlara da bakabilirsiniz.

Mousepad :

Hediye edilen ürünler :

Kampanya bağlantısı :

UluGames , yeni çıkardığı cam mousepadlerden satın alanlara kol bandı ve dot skatez hediye ediyor ! 🔥
Ayrıca klavye ve mouse kategorisinde sonbahar indirimi yapmışlar, ilginizi çeken ürün varsa onlara da bakabilirsiniz.

Mousepad :

Hediye edilen ürünler :

Kampanya bağlantısı :

Cam mousepad özelliği nedir güncel olarak logitech g640 kullanıyorum fps oyuncusuyum bu kullandığımdan daha mi iyi bir mouse pad

Cam mousepad özelliği nedir güncel olarak logitech g640 kullanıyorum fps oyuncusuyum bu kullandığımdan daha mi iyi bir mouse pad
Tozlanma derdi yok , temizliği kolay, kayma sıkıntısı yok. Mouse kontrolünü kat kat artırıyor, buzun üstünde kullanıyormuş gibi düşünebilirsin :D,
Ürünün sayfasına bakarsan videolarını görebilirsin.

bomboş ürün knk alan da para verdik o kadar övelim madem diye övüyo, almayan da pahalı ve cam vaow diyerek övüyo
Kanka pahaliligi birsey değil kullandığım mousepad bundan daha pahalı ve tr de olmayan bir mousepad gerçekten verimli ise almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tozlanma derdi yok , temizliği kolay, kayma sıkıntısı yok. Mouse kontrolünü kat kat artırıyor, buzun üstünde kullanıyormuş gibi düşünebilirsin :D,
Ürünün sayfasına bakarsan videolarını görebilirsin.
Daha once bir e sporcu da hiç görmedim cam mousepad kullanan aslında bunları satın almadan once deneyebilecegimiz biryer olsa keske

Kanka pahaliligi birsey değil kullandığım mousepad bundan daha pahalı ve tr de olmayan bir mousepad gerçekten verimli ise almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha once bir e sporcu da hiç görmedim cam mousepad kullanan aslında bunları satın almadan once deneyebilecegimiz biryer olsa keske
E sporcular çok gelenekselci oluyor genelde , ekipmanlarına çok bağlılar kolay kolay değiştirmezler alışkanlıklarını, çokca eski ekipman kullandıklarına şahit oldum :D

Uzun ömürlü sadece temizliği kolay ama bir tane toz tanesi düşsün üstüne mouse kullanmak işkence oluyor.

Bir an heyecanlanmıştım Superglide 2 falan diye.

Mousepad :

Hediye edilen ürünler :

Kampanya bağlantısı :

Masaya yumruk atarken sakatlık çıkarır bu ben almam

Geri