okunmazDostlar bu bölümü veya siyasal ve kamu yönetimi bölümünü okumak istiyorum sizce okunur mu?
Hocam bu sene gereken puanı yapamadım mezuna kalacağım için hedef koymam lazım ( EA 850.000)Kardeşim sınavda yaptığın sıralamalar nedir
Neden okuyamayayım hocam ilk 10.000 istemiyor yaPuanın yeterse okursun. Muhtemelen okuyamayacaksın.
Nedenokunmaz
Hocam bu sene gereken puanı yapamadım mezuna kalacağım için hedef koymam lazım ( EA 850.000)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden okuyamayayım hocam ilk 10.000 istemiyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden
İzledim hocam ben bu videoyuda yanlış anlamayın dediğinize katılıyorum ama yks 13.sü işsiz kaldı diye ben üniversite okumayacak mıyım?şu videoyu izle tüm aşırı mezun veren bölümlerde işsizlik garanti yaklaşık 5 bin 10 bin mezun veren bölüme iş talebi 500 yani gerçekten işsizlik garanti eğer mecliste dayın yoksa
Yok hocam kastım üni okumaman olsa okuma derim benim amacım tercih edeceğin mesleğin sana iş kazandırması benim ablam uluslararası ilişkiler okudu iş bulamadı yıllarca sınava çalıştı sonra ing öğretmenliği okudu şu an çoktan atandı öğretmenlik yapıyor. Senin için diyorum çok fazla mezunu varsa o bölümü okumak tehlikeli mesela diş hekimliği yeni mezunlarıyla çok kötü duruma geldi 2 bin kontenjan düşürdüler en son çünkü diş mezunları iş bulamaz hale geldi matematik öğretmenliği mesela odtü de okusan ki 55bin sıralaması sayısal mezun olduktan sonra devlete gireyim dersen sadece 5 kişi alıyorlar devlette işe girmen çok zor mesela.İzledim hocam ben bu videoyuda yanlış anlamayın dediğinize katılıyorum ama yks 13.sü işsiz kaldı diye ben üniversite okumayacak mıyım?
Teşekkür ederim.Hocam ablan hangi üniversitede okudu Uluslararası ilişkileriYok hocam kastım üni okumaman olsa okuma derim benim amacım tercih edeceğin mesleğin sana iş kazandırması benim ablam uluslararası ilişkiler okudu iş bulamadı yıllarca sınava çalıştı sonra ing öğretmenliği okudu şu an çoktan atandı öğretmenlik yapıyor. Senin için diyorum çok fazla mezunu varsa o bölümü okumak tehlikeli mesela diş hekimliği yeni mezunlarıyla çok kötü duruma geldi 2 bin kontenjan düşürdüler en son çünkü diş mezunları iş bulamaz hale geldi matematik öğretmenliği mesela odtü de okusan ki 55bin sıralaması sayısal mezun olduktan sonra devlete gireyim dersen sadece 5 kişi alıyorlar devlette işe girmen çok zor mesela.
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi hakkında bilgim yok hedef olarak koyabilirsin istersen uluslararası ilişkileride koyabilirsin amacın elinden geleni yapmak olacak zaten sorun etme. Başarılar dilerim.
SjsjjsjssjsjsjsjjsjsjssREİS Sedat PEKER okudu.
REİS Sedat PEKER okudu.
Nuhun gemisi gibi oldu burası her türden varSjsjjsjssjsjsjsjjsjsjss