Rvnl
80+
- Reaksiyon skoru
- 341
Emülatör ile oynanabilir. YT'dan izlenebilir.1 2 3 gelmedikten sonra ne anlamı var 1 2 3 ü bitirmeyen adam 4 5 ten ne anlıycak tüm seri gelmeli bence
Emülatör ile oynanabilir. YT'dan izlenebilir.1 2 3 gelmedikten sonra ne anlamı var 1 2 3 ü bitirmeyen adam 4 5 ten ne anlıycak tüm seri gelmeli bence
Emülatör 1-2-3'ü kaldırıyor mu ki ?1-2-3 emulatör go brr
PS3 oyunu olduğu için evet? Önemli olan senin sistemin. Sistem iyi değilse sıkıntı işte.Emülatör 1-2-3'ü kaldırıyor mu ki ?
Düzgün bir oynanış için nasıl bir pc lazım ?PS3 oyunu olduğu için evet? Önemli olan senin sistemin. Sistem iyi değilse sıkıntı işte.
Oyundan oyuna göre değişiyordur ama işlemci ağırlıklı daha çok benim işlemcim 10300h ve uncharted 1 de 25-30 FPS alıyormuşum bir videoya göreDüzgün bir oynanış için nasıl bir pc lazım ?
500 TL'ye ps3 almak daha mantıklı geldiOyundan oyuna göre değişiyordur ama işlemci ağırlıklı daha çok benim işlemcim 10300h ve uncharted 1 de 25-30 FPS alıyormuşum bir videoya göre![]()
500 TL'ye kaldı mı ki? 800 civarında satılıyor diye biliyorum.500 TL'ye ps3 almak daha mantıklı geldi![]()
Yine Pazarlıkla O Paralara Bulunabiliyor. Kovalamak Lazım Tabi500 TL'ye kaldı mı ki? 800 civarında satılıyor diye biliyorum.
Evet bence de.500 TL'ye ps3 almak daha mantıklı geldi![]()
enis kiraz abişim dedi gelecek haydi inşallah diyelimeğer pc ye gelme gibi bi durum olmazsa ps almadan nasıl oynayabilirim