Undertale İyi Son İstiyordum Ama Torieli Öldürdüm

Shlimazl

80+
Reaksiyon skoru
180
İyi sonu yapmaya çalışıyordum fakat olduğum yeri geçemeyince Torieli öldürmek durumunda kaldım.Oyunun sonunu çok etkiler mi ? Kötü sonu almak istemiyorum çünkü telefondan sansla dövüşmek çok zor olur diye düşünüyorum.

İyi sonu yapmaya çalışıyordum fakat olduğum yeri geçemeyince Torieli öldürmek durumunda kaldım.Oyunun sonunu çok etkiler mi ? Kötü sonu almak istemiyorum çünkü telefondan sansla dövüşmek çok zor olur diye düşünüyorum.
Hayır, sadece Toriel'i öldürdüğün için Sans ile dövüşmezsin ancak burada daha büyük bir sorun var. Nasıl kıydın Toriel'a!?!?

Son düzenleme:
İyi son alamazsın
İyi son almak istiyorsan önüne geleni bağışlaman yada kaçman lazım.
Youtubede bir sürü rehber var

Eğer ilk oynayışınsa zaten iyi son yapamazsın, çok takma yani normal sonunu yap geç. iyi son için oyunu iki kere oynamak lazım.

An
Annemize nasıl kıyarsın ! O sana karamela turtası bile yapmıştı😔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,255
Üyeler
192,663
Son üye
Laray896
Geri