Undervolt Ekran Karti Yakar mı?

MrJosef

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
694
RX 580 e %10 kadar bir undervolt yaptim MSI afterburner üzerinden. Ve RAM'leri 3000 MHz'den 3200'e çektim ve sabah PC çalışmadi yardım ederseniz sevinirim.

yakmaz la ben 1050 ti ya overlock yaptım hayvan gibi @T.P.G. kankamla Rx 570 gibi alıyom perfomans :D
Neden açılmıyor olabilir? Kart 1 günlük garantiden geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha öncede fanlar donüyordu görüntü gelmiyordy ekran kartı yanmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TheFreaky

Undervolt tam tersine ısıyı düşürür ve ekran kartının sağlığına negatif bir etkisi yoktur. Ben alır almaz yaptım ince ayarlarımı hem ısınmıyor hem oc'li kullanıyorum max 52 derece. Sen büyük ihtimal çok düşürdün voltajı.

Undervolt tam tersine ısıyı düşürür ve ekran kartının sağlığına negatif bir etkisi yoktur. Ben alır almaz yaptım ince ayarlarımı hem ısınmıyor hem oc'li kullanıyorum max 52 derece. Sen büyük ihtimal çok düşürdün voltajı.
Msi Afterburner'dan hepsini %10 dusurdum 2000 se mesela 1800 yaptim. Tum fanlar donuyor pc acilinca.

Msi Afterburner'dan hepsini %10 dusurdum 2000 se mesela 1800 yaptim. Tum fanlar donuyor PC acilinca.
Önce ekran kartını undervolt yapıp sonramı ramlere oc yaptın aynı anda mı yaptın? Ben Ramlerle ilgili olduğunu düşünüyorum. O kadarlık bir undervolt sistemi açamama durumuna gelmez her türlü açılırdı. Bence raminize yaptıgınız oc yüzünden olmuştur.belki chipleri kötüdür ve 3200 ü kaldırmamıştır ben ram yüzünden olduğunun kanısındayım.

Önce ekran kartını undervolt yapıp sonramı ramlere oc yaptın aynı anda mı yaptın? Ben Ramlerle ilgili olduğunu düşünüyorum. O kadarlık bir undervolt sistemi açamama durumuna gelmez her türlü açılırdı. Bence raminize yaptıgınız oc yüzünden olmuştur.belki chipleri kötüdür ve 3200 ü kaldırmamıştır ben ram yüzünden olduğunun kanısındayım.
Ram Corsair Vengeance 3000 MHz. İlk önce RAM'i yaptım hocam.

AMD kartların OC potansiyeli çok çok az kaç fps arttırabildinki?

AMD kartların OC potansiyeli çok çok az kaç fps arttırabildinki?
Biliyorum zaten ve 7 fps arttırdım ortalama ayrıca sıcaklık sabit 51 52 derece max. Bu bana yeterde artar. Oyundan oyuna değişmekle birlikte rx 5700ün performansına gayet yakınım

Biliyorum zaten ve 7 fps arttırdım ortalama ayrıca sıcaklık sabit 51 52 derece max. Bu bana yeterde artar. Oyundan oyuna değişmekle birlikte rx 5700ün performansına gayet yakınım
7 FPS yine iyi artmış. Sen bide @RevDeisDou ya sor :D adam 1 fps arttırabildi. :D

RX 580 e %10 kadar bir undervolt yaptim MSI afterburner üzerinden. Ve RAM'leri 3000 MHz'den 3200'e çektim ve sabah PC çalışmadi yardım ederseniz sevinirim.
anakartınızdaki bios pilini çıkarın 5 dk bekleyin geri takın ve test edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,402
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri