Yardım Undervolt offset modu

İleride s

Konuyu açanın bellki cpu fanı yok zaten cpu fanı olsa autoda bırakır hiç bu zahmete girmez. Ben bu konular hakkın hiç yararlı bir youtube videosu görmedin video çekenlerin hepsinde soğutucu var ve ona göre bir değer söylüyorlar. Düzgün bir video olsa bir zamanlar abdullah hocamdan kimse bu konu hakkında video istemezdi. Autoda durmasını öneriyorsun ama soğutucu olmayınca bu pek memnun olmuyor işte elinde soğutucu varsa videodaki gibi istediğin her şeyi tıkır tıkır yapabiliyorsun.
ya ghz ile ne alakası var allah için? ben voltajı gösterdim voltajın ghz ile ne alakası var çoğu kişide o autodur orayla alakası benim videonun voltajı 1.1 veya 1.2 yapıp keyiflerine baksınlar demek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibi dediğimi yap bir gözlemle 2-3 kişi daha böyle kullanıyor sorun yok kimsede fps kaybıda yok. Standart voltajına bak onun üstüne maks 1.250 olacak şekilde + bir değer ver cpu ratioyuda 4.0 a çek.
ghz ısıyı düşürmez fazla hemde gerçek gücünü kullanmaz işlemcinin GHzye ellemesini kesinlikle önermiyorum videoda yaptığım gibi sadece voltajı ayarlasın

1.4v yazıyor

Stok soğutucum var iyi bir soğutma ileride artık malum metelik yok cepte
1.4v yazıyor

Stok soğutucum var iyi bir soğutma ileride artık malum metelik yok cepte
O zaman şöyle yap hem artı hem eksi değerler ekle. İlk cpu ratioyu 4.0 a çek voltaja gel offset - değere 0.3 ver , artı değere ise +0.15 ver

ya ghz ile ne alakası var allah için? ben voltajı gösterdim voltajın ghz ile ne alakası var çoğu kişide o autodur orayla alakası benim videonun voltajı 1.1 veya 1.2 yapıp keyiflerine baksınlar demek istiyorum

ghz ısıyı düşürmez fazla hemde gerçek gücünü kullanmaz işlemcinin GHzye ellemesini kesinlikle önermiyorum videoda yaptığım gibi sadece voltajı ayarlasın

Kardeşim ghz yi düşürme sebebimiz ısıdan kaynaklı değil voltaj yetmezse diye düşürüyoruz. Autoda çalıştığında sistem 4.2 ye kadar çıkabiliyor sistemin ısınmaması için voltajı elimizden geldiğince düşük yazmamız gerek bu yüzden voltajı düşük yazacağımız için ghz yide düşürmemiz gerek

O zaman şöyle yap hem artı hem eksi değerler ekle. İlk cpu ratioyu 4.0 a çek voltaja gel offset - değere 0.3 ver , artı değere ise +0.15 ver
- ve + aynı anda verilmiyor ve tam olarak bir değer girmeme izin vermiyor. İlla kendi virgüllü değerler olacak bunun matematik hesabı nedir kısaca onu söyleseniz mesela 1.4v kaç offset - ile. 1.25 olur

Bende zaten dedim. Bir forumda okuduğumu ghz yi autoda bırakıp sadece voltajı düşürüyordu bir sorun olmadığını söylüyordu. Ancak benim dediğim gibi yaparsa ileride sorun çıkmayacağı garanti voltaj ghz yi tam besliyor.

- ve + aynı anda verilmiyor ve tam olarak bir değer girmeme izin vermiyor. İlla kendi virgüllü değerler olacak bunun matematik hesabı nedir kısaca onu söyleseniz mesela 1.4v kaç offset - ile. 1.25 olur
artıya bas 0.2500 olana kadar bırakma o şekilde 1.09 volt oluyor oluyor daha sonra voltaj kısmına gelip +ya çevir 0.600 voltaj ver 1.106 voltaja geliyor.

El ile yazıyorsan tam yazamazsın artı ve eksi tuşlarını kullan voltajı 1.250 de kullanmaya çalışırsan beslersin işlemciyi 1.3 de olabilir ama 1.25 iyi. -0.15 ver bakalım

El ile yazıyorsan tam yazamazsın artı ve eksi tuşlarını kullan voltajı 1.250 de kullanmaya çalışırsan beslersin işlemciyi 1.3 de olabilir ama 1.25 iyi. -0.15 ver bakalım
1.25v da açıldı bilgisayar daha da düşeyim mi ya da bunun testi var mı

Geri