- Reaksiyon skoru
- 7,412
ya ghz ile ne alakası var allah için? ben voltajı gösterdim voltajın ghz ile ne alakası var çoğu kişide o autodur orayla alakası benim videonun voltajı 1.1 veya 1.2 yapıp keyiflerine baksınlar demek istiyorumİleride s
Konuyu açanın bellki cpu fanı yok zaten cpu fanı olsa autoda bırakır hiç bu zahmete girmez. Ben bu konular hakkın hiç yararlı bir youtube videosu görmedin video çekenlerin hepsinde soğutucu var ve ona göre bir değer söylüyorlar. Düzgün bir video olsa bir zamanlar abdullah hocamdan kimse bu konu hakkında video istemezdi. Autoda durmasını öneriyorsun ama soğutucu olmayınca bu pek memnun olmuyor işte elinde soğutucu varsa videodaki gibi istediğin her şeyi tıkır tıkır yapabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ghz ısıyı düşürmez fazla hemde gerçek gücünü kullanmaz işlemcinin GHzye ellemesini kesinlikle önermiyorum videoda yaptığım gibi sadece voltajı ayarlasınKonu sahibi dediğimi yap bir gözlemle 2-3 kişi daha böyle kullanıyor sorun yok kimsede fps kaybıda yok. Standart voltajına bak onun üstüne maks 1.250 olacak şekilde + bir değer ver cpu ratioyuda 4.0 a çek.