undervolt zararlı mıdır?

TwinsR32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
778
işlemcime ve ekran kartıma sıcaklıklarını düşürmek için undervolt yapmayı düşünüyorum fakat zararlıdır diye de korkuyorum. zararlı mıdır yoksa zarar görülmeyecek derecede mi kurcalıyoruz işlemciyi/ekran kartını

zarar vermez tam tersine ömrünü uzatır

Hayır zararlı değildir. Eğer voltajını vs. tutturamazsanız benchmark yaparken yırtılmalar oluşur ve tam olmadığını anlar, düzeltirsin.

Hayır zararlı değildir. Eğer voltajını vs. tutturamazsanız benchmark yaparken yırtılmalar oluşur ve tam olmadığını anlar, düzeltirsin.
forumdaki hangi konuyu okuyarak yapmamı tavsiye edersin (m*la anlatır gibi anlatan konu arıyorum da :D )
dikkat et dediğin yerler var mıdır?

forumdaki hangi konuyu okuyarak yapmamı tavsiye edersin (m*la anlatır gibi anlatan konu arıyorum da :D )
dikkat et dediğin yerler var mıdır?
Öncelikle Youtube'den de bakmanı öneririm. Bir konu vardı sadece Nvidia ekran kartı için ama şuan bulamadım. Fakat ben de yaparken @RevDeisDou 'dan yardım almıştım, sende sorabilirsin.

Öncelikle Youtube'den de bakmanı öneririm. Bir konu vardı sadece Nvidia ekran kartı için ama şuan bulamadım. Fakat ben de yaparken @RevDeisDou 'dan yardım almıştım, sende sorabilirsin.
nvidea ekran kartım yok amd için bişiler bulup yapmadan önce bol bol video izliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,881
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri