Neler Yeni

üniversite tercih önerisi

donanimci98

80+ Bronze
Ben staj soruyorlar demedim zaten? Sen naylon staj yaptıysan o senin sorunun. Staj mühendislik bölümlerinde hem teknik bilgi açısından hem de mühendislik tecrübesi açısından büyük bir nimet. Üniversitede 4 yılda aldığın eğitimin kat kat fazlasını stajda alabilirsin. Bunun için de iyi bir yerde staj yapman gerekir zaten. İyi bir yerde staj yapmak için de ya üniversiten iyi olmalı ya da kendini fazlaca geliştirmiş olmalısın. Naylon staj yaparak alanında pek bir gelişim sağlayamazsın zaten.
dostum stajım naylon değil. ama kimse stajımı sormadı. gayet iyi bir şirkette yazılım mühendisi olarak çalışıyorum. okulum iyi, ingilizcem var. ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama stajda bir şey yapan görmedim. stajyere iş verilmez adam akıllı. araştırma vs verilir.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
o kadar alakası var ki... ama ters söylemiş makinede daha çok arar. dandik okul mezunu birini işe almam için kendini bayağı geliştirmiş olması lazım. e hazır varken neden alayım ki. ikisi de yeni mezun sonuçta.
İnan ki okul sana pek de bişey katmıyor. Konu tamamen senin alanda kendini geliştirmene, işe yarayacak sertifikalar almana bağlı. Makine sektörünün içindeyim ben. Teknisyen halimle yeni mühendisten çok daha ön plandayım. Tabii işyerinin mühendise sadece imza için ihtiyacı yoksa

donanimci98

80+ Bronze
İnan ki okul sana pek de bişey katmıyor. Konu tamamen senin alanda kendini geliştirmene, işe yarayacak sertifikalar almana bağlı. Makine sektörünün içindeyim ben. Teknisyen halimle yeni mühendisten çok daha ön plandayım. Tabii işyerinin mühendise sadece imza için ihtiyacı yoksa
ha şimdi belli oldu. yeni mühendis zaten öğrenmek içib varç

r4NG3r

80+ Silver
Tercih konusu varken yazayım sizce mütercim tercümanlık okunur mu sakarya trakyada vs.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

donanimci98

80+ Bronze
Çok mu normal? Sağlık sektöründen bahsediyoruz
Evet, biyomedikal mühendisliği elektrik-elektroniğin alt dallarından biri. EE ci birisi çok rahat kayabilir, ki dersleri de var. Sanıyorum ki TR'de çok fazla MR cihazı gibi cihazlar üreten firma yok. Haliyle ihtiyaç da yok.

Cihangir

80+ Gold

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Evet, biyomedikal mühendisliği elektrik-elektroniğin alt dallarından biri. EE ci birisi çok rahat kayabilir, ki dersleri de var. Sanıyorum ki TR'de çok fazla MR cihazı gibi cihazlar üreten firma yok. Haliyle ihtiyaç da yok.
Mevzu sadece mr cihazı değil. Hastanedeki tüm elektronik tetkik,tanı ve tedavi cihazlarından bahsediyoruz. Çok ciddi büyüklükte bi alana sahip. Ameliyathanelerin oda boyutu, havalandırması, ışıklandırması bile biyomedikalin sorumluluğu altında

donanimci98

80+ Bronze
Mevzu sadece mr cihazı değil. Hastanedeki tüm elektronik tetkik,tanı ve tedavi cihazlarından bahsediyoruz. Çok ciddi büyüklükte bi alana sahip. Ameliyathanelerin oda boyutu, havalandırması, ışıklandırması bile biyomedikalin sorumluluğu altında
Hocam ihtiyaç istek doğurur. İhtiyaç olursa zaten alım yapacaklardır. Şu an yazılım sektörü de daralıyor. 3 sene önceki gibi alımlar yok. Şirketler küçülmeye gidiyor. Ekonomik daralmadan kaynaklı ihtiyaç azaldı.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
arkadaslar yani

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Berkecan Ergin
sssssss.png

Bu bölümü değerlendirin. Zorunlu olarak ABD de 2 yıl okuyorsunuz diye biliyorum. Erasmus falan değil Sınıflarda 20 kişi civarında oluyor baya iyi diyorlar bölüme haberiniz olsun arkadaşlar geçmi kaldım bilmiyorum ama

Top Bottom