Neler Yeni

Universitede izin almadan wc gittim

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman araç
Dersteydik hastaydim izin almadan wc gittim hoca saygısızlık yapıp söylendi bende tepki koydum vizelerde herkese ek puan verirken bana vermedi ne yapmalıyım (özür dilemem) hoca women

-nisay

80+ Bronze
Dersteydik hastaydim izin almadan wc gittim hoca saygısızlık yapıp söylendi bende tepki koydum vizelerde herkese ek puan verirken bana vermedi ne yapmalıyım (özür dilemem) hoca women
yani orası lise değil. izin alıp gitmen saçma. ama üniversiteye başlarken hocalar kendini tanıtır. nasıl biri olduklarını. bizim bazı hocalarımız bu konuda rahat bazıları kıl. biri diyor ki dersimi bölme çık git gez gel daraldıysan, telefonla konuşacaksan konuş gel, tuvalete gideceksen git gel. diğeri de dersimden çıkarsan bir daha geri giremezsin. yani hocaya bağlı. kıl biriyse böyle davranması normal. tanıman lazım hocaları. geçmiş olsun bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Hocalar kendilerini en baştan belli eder karakterini bilmen gerekirdi üniversite bile olsa orası dersine giren hocanın borusu öter yani hoca isterse puan verir isterse vermez bunu şikayet edemezsin aksi hâlde hoca daha çok cephe alır mezun olamazsın ve hocanın women olmasına gelirsek özür dilemen çok bir anlam ifade etmeyecektir ve hoca izin alarak gitmeni istiyorsa kendine de pay çıkar burdan orda ki hocaların garip takıntıları var çünkü 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman araç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocalar kendilerini en baştan belli eder karakterini bilmen gerekirdi üniversite bile olsa orası dersine giren hocanın borusu öter yani hoca isterse puan verir isterse vermez bunu şikayet edemezsin aksi hâlde hoca daha çok cephe alır mezun olamazsın ve hocanın women olmasına gelirsek özür dilemen çok bir anlam ifade etmeyecektir ve hoca izin alarak gitmeni istiyorsa kendine de pay çıkar burdan orda ki hocaların garip takıntıları var çünku
Hocalar kendilerini en baştan belli eder karakterini bilmen gerekirdi üniversite bile olsa orası dersine giren hocanın borusu öter yani hoca isterse puan verir isterse vermez bunu şikayet edemezsin aksi hâlde hoca daha çok cephe alır mezun olamazsın ve hocanın women olmasına gelirsek özür dilemen çok bir anlam ifade etmeyecektir ve hoca izin alarak gitmeni istiyorsa kendine de pay çıkar burdan orda ki hocaların garip takıntıları var çünkü 🙂
Konusamicak haldeydim bunu ima ettim normalde yaptığım bişi değil ama saygisiz bir hareket deilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Değil ama bazı hocalar kural koyduğu için bunu bir kez görmezden gelmek yerine takıntılı biri çıkıp seni kıskacına alıyor üniversitede ki bazı hocaları anlamak zor iyi olanlarıda var ama bu tiplerde var o yüzden tek sözüm var köprüyü geçene kadar ayıya dayı demen

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman araç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değil ama bazı hocalar kural koyduğu için bunu bir kez görmezden gelmek yerine takıntılı biri çıkıp seni kıskacına alıyor üniversitede ki bazı hocaları anlamak zor iyi olanlarıda var ama bu tiplerde var o yüzden tek sözüm var köprüyü geçene kadar ayıya dayı demen
İşim yaş desene

rkyshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Merve Nur Hayal
ilkokulda tuvalete giderken izin alırsın ama üniversitede olması aşırı aşırı saçma bizim sınıfta giriş kapısı vardı birde en arkada çıkış kapısı vardı acil durumlarda ders işleyişini bozmadan çıkalım diye.

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Hiç öyle yapılır mı? ayıp parmak kaldırıp ögyetmenim çok sıkıştım aga bazıları bisey diyebiliyor tamamen hocanın insafiyeti

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman araç
Çok gözüne batma unutur bel ki bir süre sonra
1 ay oldu hala unutmadi be
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç öyle yapılır mı? ayıp parmak kaldırıp ögyetmenim çok sıkıştım aga bazıları bisey diyebiliyor tamamen hocanın insafiyeti
Abicim hastaydim diyorum ağzım affedersin tükürük dolu izin alacak halde olsam zaten öyle bişi yapmam

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
Şansına küs hoca kıl kapmışsa yandın. Niye vermedin deme hakkın yok. Üniversite biraz bozuk bir yönetime sahip. Huyuna suyuna git yoksa okul uzar.

Top Bottom