Neler Yeni

Üniversitede kavga oluyor mu

xipl

80+
Arkadaşlar selam aydınlıyım,bu sene şehir dışında üniversite kazandım şimdi sizlere bir şey soracağım biliyorum saçma olacak ama üniversitede lisedeki gibi kavga falan oluyor mu örnek olarak kız için birbiriyle erkek erkeğe kavga eden veya herhangi bir sebebten kavga oluyor mu okuduğum lise bayağı berbattı ve belalıydı okul çünkü o yüzden

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar selam aydınlıyım,bu sene şehir dışında üniversite kazandım şimdi sizlere bir şey soracağım biliyorum saçma olacak ama üniversitede lisedeki gibi kavga falan oluyor mu örnek olarak kız için birbiriyle erkek erkeğe kavga eden veya herhangi bir sebebten kavga oluyor mu okuduğum lise bayağı berbattı ve belalıydı okul çünkü o yüzden
Kavga kaçınılmazdır yaptığın hareketler yada yapmaman gereken şeyleri yaparsan o seni gelir bulur.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,317
İsim
Bilal Tepe
Ben duymadım çok kız var ünide birde uniye gidince artık olgun olmuş oluyorsun bence çok olmaz hatta hiç olmayabilir

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ben de hala sağcı solcu kavgası oluyordur diye korkuyordum ama sıkıntı olmadı.Kavga heryerde var illa olur.

Farway

80+ Silver
Lisedeki ergenlikler yoktur pek ama bu sene çok bozulacak. Ayrıca olursada lisedeki gibi küçük kavga olmaz 2 yumruk at müdüre git değil.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
genelde insan ların oldugu her ortamda kavga anlaşmazlık kaçınılmaz ama daha olgun kişiler oldugundan konusarak çözüme daha kolay ulaşılıyor bu arada ne saçma bir konu

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Hocam konu ile bağımsız bir şey sormak istiyorum müsaadenizle bende okumak için aydına geleceğim nasıl bir yer? Ortam olarak şehir olarak?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Olabilir.
genelde insan ların oldugu her ortamda kavga anlaşmazlık kaçınılmaz ama daha olgun kişiler oldugundan konusarak çözüme daha kolay ulaşılıyor bu arada ne saçma bir konu
Nesi saçma soru sormuş adam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

Beren

80+ Gold
gittigin bölümün ve üniversitenin öğrenci profillerine bağlı

mesela itü, boun, galatasaray'da falan hiç olacagını zannetmiyorum

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Olabilir.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir.

şurası saçma dostum kavganın bulunulan konum veya kurum ile alakası yoktur bunun tek sebebi insan faktörü hiç birbirini tanımayan insanlar kavga ediyorsa örneğin yolda parkta bahçede lisede ilk okulda işyerinde üniversitenin de bunlardan bir farkı yok binlerce insan profilinin oldugu bir ortamda kimse kavga olmuyordur diyemez cevabı belli olan bir soru bu yüzden saçma

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

xipl

80+
şurası saçma dostum kavganın bulunulan komun veya kurum ile alakası yoktur bunun tek sebebi insan faktörü hiç birbirini tanımayan insanlar kavga ediyorsa örneğin yolda parkta bahçede lisede ilk okulda işyerinde üniversitenin de bunlardan bir farkı yok binlerce insan profilinin oldugu bir ortamda kimse kavga olmuyordur diyemez cevabı belli olan bir soru bu yüzden saçma
dostum şundan sordum biliyorum saçma yoldada veya apartmanda bir anda çıkabilir ama hocalar üniversiteler çok farklı herkes özgür farklı ortam dedi o yüzden inşallah haftaya başlıyorum yaşım 18

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,573
Üyeler
162,711
Son üye
zPastwL_Yedek
Top Bottom