Üniversiteye Giden / Gitmiş Olanlar Birkaç Sorum Var.

Birkaç sorum olacak.
* WiFi var mı? (Herkesin kullanabileceği.)
* Hangi bölümün hangi dersleri var?
* Ortam liseden daha mı iyi?
* Haftada kaç gün okula gidiyoruz?
* Pansiyon / Yurt durumu nasıl oluyor?
1-)Bizde var

2-)Değişken

3-)herkes daha ağır başlı, Lise gibi agalarla ders ekme yok mesela ikinci lisansını yapmaya gelenler var, Daha esnek. Lisemi Üniversitemi desek pas diyeyim yeni başladım

4-)Koronadan dolayı İki, Onun dısında İki gün daha dersim var(Uzaktan Zoomdan) ama Hibrid her ders zoom da da yapılıyor

5-)Üniversitenin kendi pansyonu oluyor / yada Yönlendiriyorlar
Topu @DOGANALPASLAN Hocama paslıyorum
Özelden istersen daha detay sorabilirsin

Son düzenleme:
Birkaç sorum olacak.
1- Bizim Unide 100Mbps Sadece Bilgisayar Mühendisliği Öğrencilerine Ayrılmış Özel İnternete Var Baya İyi Oluyor Bu Bizim İçin Ekstra Diğer Bölümlerin Bağlanması İçinde 2-3 Tane Ortak Ağ Bulunuyor.

2- Bilgisayar Mühendisliği Ağırlıklı Olarak Bölüm Dersi Sadece İlk Sınıfta Bütün Okulun Ortak Uzaktan Katıldığı Türkçe, İngilizce, Tarih Dersi Var İlerki Siniflardada İngilizce Var Ama Sadece Bizim Sınıfa özel oluyor ortak olmuyor.

3-Lisede Ortamım Iyiydi Ama Burada Onun 2 Katı Diyebilirim kendim için en azından.

4- Sadece 2 Gün Diğer Günler Boş.

5-Yurtta Kalıyorum İnterneti kötü Olsada Ortamı Gayet İyi Zaten Etraf Yurt Dolu Burda.

Birkaç sorum olacak.
(Hazırlık bölümünden bahsedeceğim,ana kampüsün içinde değil)
*Evet var bağlanabiliyoruz ama fazla bir bilgim yok bağlanmıyorum.
*Bölümden bölüme değişir mesela Benim Makine Mühendisliği bölümünde Mühendislik Matematiği,İngilizcesi Fizik gibi dersler var ilk dönem inşallah hazırlığı geçince görecem.
*Ortam iyi eğer iyi arkadaş bulursan.Benim lise arkadaşlarım daha iyi gibi düşünüyorum çok iyi ortamımız vardı(Hazırlıkta her bölümden insan var).
*Okuldan okula değişir büyük ihtimal bizim üni 3 gün yüzyüze 2 gün online yapıyor hazırlığı.
*Pansiyon,Yurt hakkında bir bilgim yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*Bölümden bölüme değişir mesela Benim Makine Mühendisliği bölümünde Mühendislik Matematiği,İngilizcesi Fizik gibi dersler var ilk dönem inşallah hazırlığı geçince görecem.
*Ortam iyi eğer iyi arkadaş bulursan.Benim lise arkadaşlarım daha iyi gibi düşünüyorum çok iyi ortamımız vardı(Hazırlıkta her bölümden insan var).
*Okuldan okula değişir büyük ihtimal bizim üni 3 gün yüzyüze 2 gün online yapıyor hazırlığı.
Eklemeyi unutmuşum eğer oje süren erkek görürsen şaşırma olacak büyük ihtimalle

1- Wifi en basiti. Evet var. Mesela bizim 1000 mbps. Üniden üniye değişir.

2- 1. Sınıfta inkılap, Türk dili gibi dersler ortak. Herkeste var.

3- Ortam efsane. Liseden çoğunlukla daha iyi. Kendi kimliğini burada buluyorsun. Özgürlüğü hissediyorsun.

4- Bölümden bölüme değişir. 5 günde gidersin 3 günde.

5- Bu da şehirden şehire değişiyor. Eğer İstanbuldaysan sıkıntı ama Ankara'da isen sıkıntı fazla olmuyor.
Hocam sizin üni ve bölüm nedir acaba?

Eklemeyi unutmuşum eğer oje süren erkek görürsen şaşırma olacak büyük ihtimalle

Hocam sizin üni ve bölüm nedir acaba?
Kızlar Gibi Makyaj Yapanı Gördüm Oje Neki.

Okulun içinde wifi oluyor
her zaman ilk sene olmasa da türkçe ve tarih görürsün onun dışında bölüm dersleri olur ilk defa göreceğin için zorlanabilirsin hepsinde olmasa da ilk iki sene çok fazla dersin olur
ortam liseden kat kat daha iyi ama üniversite arkadaşsız aşırı kötü bir ortamdır 1 dakika bile durmak istemezsin
yurt ise ya özel yurtlara kaydoluyorsun ya da kyk yurdu çıkarsa ona kaydoluyorsun

Okulun içinde wifi oluyor
her zaman ilk sene olmasa da türkçe ve tarih görürsün onun dışında bölüm dersleri olur ilk defa göreceğin için zorlanabilirsin hepsinde olmasa da ilk iki sene çok fazla dersin olur
ortam liseden kat kat daha iyi ama üniversite arkadaşsız aşırı kötü bir ortamdır 1 dakika bile durmak istemezsin
yurt ise ya özel yurtlara kaydoluyorsun ya da kyk yurdu çıkarsa ona kaydoluyorsun
tekrar üniversitedeki arkadaş ortamına gelirsek de kendi kişiliğinle alakalı ünideki insanların belli kısmı kendini aşırı fazla beğenir ve düzgün sohbet etmek istemezler konuyu sürekli iş dünyasına veya derslere getirirler belli bir kısmı da arkadaş canlısıdır sabaha kadar sohbet edebileceğin insanlar olurlar bu iki insan grubu da tamamen şansa hayatına girer. Bir grup da var ki sadece sınav zamanları konuşursunuz onun dışında birbirinize selam bile vermezsiniz sınav zamanı ve not arkadaşlığıdır bunlar da

* Öğrencilere açık ağ var, üniversiteye göre değişebilir, fazlasıyla hızlı ve yeterli. Birçok eğitim dokümanı doğrudan açılıyor ayrıca birçok gerekli program bu ağa bağlıyken sorunsuz çalışıyor.

* Genelde üniversitenin sitesinde ders planları bulunur. Tabii okula başlamadan içeriği yorumlamak kolay değil ama yine de fikir verebilir.

* Liseyi özleyeceğimi düşünürdüm, hiç geri dönmek istemedim.

* Programa göre değişir, genelde 2-5 gün arası değişir. Bölüme, sınıfa, alttan veya üstten alınan derslere ve kişinin kendisine kalmış bir durum.

* Üniversiteye göre değişir, okul içinde yurt olması direkt çıkacağı anlamına gelmez. Sıra olabiliyor.

Birkaç sorum olacak.
1- Öğrenci başı 80 Download 60 Upload internet var. Her yerden çekiyor.
2- Yani bu nasıl soru??
3- Üniversiteden üniversiteye değişir ama genellikle liseden daha iyi.
4- Hafta da 4 gün okula gidiyorum.
5- Üniversitenin yurtlarını diyorsan yine üniversiteden üniversiteye değişir.

Birkaç sorum olacak.
Wifi var
Tıpta her şey var , az önce integral baktım :?D
Ortam kötü açıkçası
Haftada 3 gün okulda 6 gün kütüphanedeyim
İstanbulda okuyan biri olarak çöp bir yurtta kalıyorum. Özel erkek yurtları 4 kişilik odalar 2800 tlden başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,633
Üyeler
189,124
Son üye
aktaberkan
Geri