Neler Yeni

Ups kargo bugün yola çıkar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Öyle hocam merak etmeyin, sizin dediğiniz gibi bir sistem yok. Tüm firmalarda böyle bu.
İtopya pazarlama müdürü ile konuşmuştum söz vermişti bana hafta sonu yola çıkacak diye ve çalışma izinlerinin olduğunu söyledi sevinmiştim fakat hala yola çıkmamış kargo biraz hüsrana uğradım açıkcası

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
İtopya pazarlama müdürü ile konuşmuştum söz vermişti bana hafta sonu yola çıkacak diye ve çalışma izinlerinin olduğunu söyledi sevinmiştim fakat hala yola çıkmamış kargo biraz hüsrana uğradım açıkcası
Öyle bir garantiyi kimse sana veremez yanlış anlama art niyetim yok ama adam seni başından savmış. Tıra yüklense bile tırı ordan kaldıramazlar istanbul gümrüğünden geçicek hadi orda çalışan var yönlendirme için açık şube bulamayacak saçma işler dostum. Ama yarın garanti yola çıkar merak etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Öyle bir garantiyi kimse sana veremez yanlış anlama art niyetim yok ama adam seni başından savmış. Tıra yüklense bile tırı ordan kaldıramazlar istanbul gümrüğünden geçicek hadi orda çalışan var yönlendirme için açık şube bulamayacak saçma işler dostum. Ama yarın garanti yola çıkar merak etme.
Monitörüm sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen gelmişti demek ki var bir sıkıntı dediğiniz gibi olabilir elim mahkum mecbur bekliyeceğim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba DA 4 sistemimin montajı bitmiş sizce bugün kargo Ankaraya doğru yola çıkar mı monitörüm 03.12.2020 saat 5 te Ankaraya gönderilmiş ve 04.12.2020 gece 03 te siteler şubesine gönderilmiş aynı gün 13.00 da teslim aldım bildiğim kadarı ile 21.00 05.00 arası yasak var haftaiçi ona göre bugün yola çıkar mı sizce kargo?
kanka ups çok iyi
bende kitap siparişi verdim çok güzeş hızlı bir şekilde geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
kanka ups çok iyi
bende kitap siparişi verdim çok güzeş hızlı bir şekilde geldi
Haftasonu çalışmıyor belli ki 2 gün kaybımız oldu neyse hayırlısı olsun

Top Bottom