Neler Yeni

UPS Kargo kullanan var mı?

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Başlıkta belirttigim gibi yakın zamanlarda kullanıpta memnun kalan var mı? Alacagım ürünü ups ile kargolayacaklar fakat daha önce hiç kullanmadığım için merak ettim. Ayrıca inşallah ürün hasarlı gelmez ama yanında tutanak tutturmazlarsa hakkımı nasıl arayabilirim

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Başlıkta belirttigim gibi yakın zamanlarda kullanıpta memnun kalan var mı? Alacagım ürünü ups ile kargolayacaklar fakat daha önce hiç kullanmadığım için merak ettim.
Bana göre TR deki en iyi kargo firması
Ayrıca inşallah ürün hasarlı gelmez ama yanında tutanak tutturmazlarsa hakkımı nasıl arayabilirim
hasarlı ürün gelirsede zorluk çıkarmazlar bence eğer çıkarırlarsa Tüketici Haklarına başvurabilirsin

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bölgeden bölgeye kalitesi değişir. Zamanında kullanmıştım tek sorun kargo takip sistemleri kötü olmasıydı.

Kargo bana zamanında teslim edildi bundan yaklaşık 4 saat sonra da kargonuz dağıtıma çıkmıştır mesajı gelmişti. 😂

BedirhanEfe

80+ Bronze
Bölgeden bölgeye kalitesi değişir. Zamanında kullanmıştım tek sorun kargo takip sistemleri kötü olmasıydı.

Kargo bana zamanında teslim edildi bundan yaklaşık 4 saat sonra da kargonuz dağıtıma çıkmıştır mesajı gelmişti. 😂
evet iyi bir kargo ama takip sistemi berbat

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,309
İsim
.
Başlıkta belirttigim gibi yakın zamanlarda kullanıpta memnun kalan var mı? Alacagım ürünü ups ile kargolayacaklar fakat daha önce hiç kullanmadığım için merak ettim. Ayrıca inşallah ürün hasarlı gelmez ama yanında tutanak tutturmazlarsa hakkımı nasıl arayabilirim
Bana göre en iyi firma

Besim Tibuk

80+ Gold
Amarigan kargosu.

United Post System sanırım açılımı.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Sürat kargo yanında muhteşem kalır bunların..

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,064
İsim
göksel yurtcan
bence en kötüsü hizmetleri aşırı sıkıntılı

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
27 sinde kargom kendilerindeydi, bugün ön görülen teslim günüydü gelmedi, yarın veya öbür gün gelir herhalde "ILERIKI BIR TARIHTE TESLIMAT ICIN BEKLETILIYOR" diyor şu an

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,064
İsim
göksel yurtcan
Aboo o kadar mı diyosun

Eskiden sanki en iyi şirket olaraktı diye biliyorum yada bende öyle bi algı olustu araclari vs vs gibi demekki. Ama yanılmışım
yani tabi bölgeden bölgeye değişiyordur ama benim bölgemde kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,380
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom