Ups Kargo Rezilliği !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

EmreBey52

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,203
Kargomu anlaşmalı yerlerine gönderdiğim yere gönderceklerine başka birine göndermişler adam beni arıyor klavyen bende diyor ben şimdi ne yapayım ? Komik cidden komik..

Bazen yeni yapılan evlerin daire numarası aynı oluyor karıştırabiliyorlar bide kargo alırken forumdakilerden değil mahalleden öneri al

Bazen yeni yapılan evlerin daire numarası aynı oluyor karıştırabiliyorlar bide kargo alırken forumdakilerden değil mahalleden öneri al
Klavyem bozuldu garantiye yollamak için yolladım anlaşmalı yerleri orası imiş adamlar başka yere bırakmış.

Valla gömlek sipariş etmiştim iş yerine adam kapıdan donmüş kocaman tabela var iş yerinin görsünler diye koydurduk kocaman bak KOCAMAN TABELA ARKADAŞ

Valla gömlek sipariş etmiştim iş yerine adam kapıdan donmüş kocaman tabela var iş yerinin görsünler diye koydurduk kocaman bak KOCAMAN TABELA ARKADAŞ
Bizim bi tane hoca da evde olmam diye kargoyu okula vermiş adres olarak kargo akşam saat 7 de gitmiş okula bu arada kargo ups değildi galiba akşam 7 de adam hocayı arıyor neredesiniz diye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,299
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri