şubeye gidemem usta şube baya uzak yaşadığım yer 20km var aramızdaşubeye git pazartesi
bende aras kargo ile hiç sıkıntı yaşamıyorum bende de en hızlı siparişlerimi aras getiriyorups kargo en güzel kargo firmalarının başında geliyor, yani benim siparişlerimi ertesi gün hemen getiriyorlar, sende niye böyle bi' gecikme olmuş bilemiyorum.
yaşadığın yerle alakılıdır belki bilmiyorum.bende aras kargo ile hiç sıkıntı yaşamıyorum bende de en hızlı siparişlerimi aras getiriyor
Cumartesi çalışıyorlar diye biliyorum ups kargoşubeye gidemem usta şube baya uzak yaşadığım yer 20km var aramızda
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada kargo firmaları bugün çalışmıyorlarmış daha yeni haberde okudun
cumartesi de ups çalışmıyorsa ben kargo kaldı pazartesiye bekle dur desene
ülkedeki kargo rezaletliğine de bak
aynen öyle usta normalde pek bir kargom ups ile gelmez gelse bile böyle uzun sürmez idi ama bu baya uzun sürdü ve dahada sürecek gibi pazartesi felan getirecekler heralde kargoyu bekle Allah bekle anlayacağınUPS benim olduğum yer de de rezalet daha önceden olan kargolarım var istersen ss atarım 5 günde getirdiği kargom var. Bazen geldiği gün içerisinde iyi günündelerse. Bazen de geliyor 2 3 gün de getiriyorlar. Geçen itopya dan mousepad aldım cumartesi günü aldım pazartesi verdiler salı kırklareline geldi perşembe bana teslim ettiler :/
Şikayetvara yazın.aynen öyle usta normalde pek bir kargom ups ile gelmez gelse bile böyle uzun sürmez idi ama bu baya uzun sürdü ve dahada sürecek gibi pazartesi felan getirecekler heralde kargoyu bekle Allah bekle anlayacağın