UPS KARGO

metehan24

80+
Reaksiyon skoru
10
Bu berbat kargo firmasının eline düştüm. Vatan bilgisayardan ürün aldım ve bu kargoyla çalışıyorlar. Dün kurye dağıtıma çıkarttı getirmedi kargomu. Arıyorum ulaşamıyorum. Ne yapabilirim?

Bu berbat kargo firmasının eline düştüm. Vatan bilgisayardan ürün aldım ve bu kargoyla çalışıyorlar. Dün kurye dağıtıma çıkarttı getirmedi kargomu. Arıyorum ulaşamıyorum. Ne yapabilirim?
Biraz yavaş kargo bende vatandan pazartesi ürün aldım 1 hafta sonra geldi. Birazda sorumsuz kargo. Ürünü getiriyor koyuyor önüme isim soyisim söylüyor evet diyorum yoksa tc alayım falan yok.Belki başkasının kargosunu aldım.Umurlarında değil. Bulundugun yerdeki şubeye git.

Her şehirde her ilçede şubeleri olmadığı için farklı bir ilçedeki kurye dağıtım yapıyor. Beklemenizde yarar var.

Bende İtopyadan Sipariş Ederken UPS Seçmiştim. 1 Haftada Anca Gelir. Başka Seçenek Olsaydı Yurtiçi Kargoyu Seçebilirdin.

Yok ya itopyadan da kulaklık aldım o da ups kargo. Mecburen seçtim ikisini de fiyat ucuz bu sitelerde

Biraz yavaş kargo bende vatandan pazartesi ürün aldım 1 hafta sonra geldi. Birazda sorumsuz kargo. Ürünü getiriyor koyuyor önüme isim soyisim söylüyor evet diyorum yoksa tc alayım falan yok.Belki başkasının kargosunu aldım.Umurlarında değil. Bulundugun yerdeki şubeye git.
Bilgisayar aldım sonuçta umarım karıştırmazlar adresi falan. Şubesi uzakta baya

Geri