Neler Yeni

Ürün pahalılık sorunu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Çoklu Konu, Spam
Darmoshark almaktan vazgeçtim sitelere pek güvenim olmadi ve en ucuz 2k hz onlardı. Kablolu 1k hz mouse alirsam daha iyi olucak galiba. Güzel mouse önerir misiniz? bütçe 1200 falan.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Sefa
Satıcı siteye neden güvenmediniz hocam ürün gelmez diye mi sonrasında servis konusunda destek alamam diye mi

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloluya gerek yok darmonshark M3 4k al daha iyi güvenilir merak etme
M3 4k İşlemciyi yoracağı için m3s almayı düşündüm. Fakat connectgame için pek güzel şeyler söylenmemesi ürküttü. M3s almak istediğimee m3 4k ürününe göre wraithesports sitesinde 1700 TL'ye satiliyor m3s. Connect beni yaniltirsa param boşa gidecek

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
M3 4k İşlemciyi yoracağı için m3s almayı düşündüm. Fakat connectgame için pek güzel şeyler söylenmemesi ürküttü. M3s almak istediğimee m3 4k ürününe göre wraithesports sitesinde 1700 TL'ye satiliyor m3s. Connect beni yaniltirsa param boşa gidecek
4k kullanmak zorunda değilsin program üzerinden ayarlanıyor

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Satıcı siteye neden güvenmediniz hocam ürün gelmez diye mi sonrasında servis konusunda destek alamam diye mi
Yani bahsettigim 2 siteye güvenemedim hayatimda ilk defa gördüm. Normal olarak kuşkulanıyorum. Mesela sistemimi itopyadan aldim içim rahatti çünkü önerilen bir siteydi bilinen bi siteydi ama connect ve wraith öyle değil ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4k kullanmak zorunda değilsin program üzerinden ayarlanıyor
Connecte güvenemedim o mouseye 1300 tl verilmesi normal mi bilmiyorum ama ucuz alinir dediklerini okuyordum forumlarda.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Yani bahsettigim 2 siteye güvenemedim hayatimda ilk defa gördüm. Normal olarak kuşkulanıyorum. Mesela sistemimi itopyadan aldim içim rahatti çünkü önerilen bir siteydi bilinen bi siteydi ama connect ve wraith öyle değil ki.

Connecte güvenemedim o mouseye 1300 TL verilmesi normal mi bilmiyorum ama ucuz alinir dediklerini okuyordum forumlarda.
Hocam gayet güvenilir bir site sadece bir indirim neden korktunuz Kasım indirimi dışında bir şey değil alan herkes memnun foruma bakabilirsiniz😅

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Sefa
Şu anda o siteden aldığım m3 4k yı kullanıyorum hocam servis ve iade konusunda nasıldırlar bilemem ama ürün en azından elime geldi ve sorunsuzca çalışıyor :)
12103d93-1ef9-4e87-8706-73eaedd4530f.jpg

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Şu anda o siteden aldığım m3 4k yı kullanıyorum hocam servis ve iade konusunda nasıldırlar bilemem ama ürün en azından elime geldi ve sorunsuzca çalışıyor :) Alıntıyı görüntüle
1300 tl verdin urun geldi yani ? Kac gune geldi kutusu nasildi ne zamandir kullaniyosun bir sorun yasiyormusun

1300 TL verdin urun geldi yani ? Kac gune geldi kutusu nasildi ne zamandir kullaniyosun bir sorun yasiyormusun
+ Olarak mouseyi ustten cekermisin ebatina boyutuna bakmak istiyorum nasil duruyor diye

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Sefa
1300 TL verdin urun geldi yani ? Kac gune geldi kutusu nasildi ne zamandir kullaniyosun bir sorun yasiyormusun

+ Olarak mouseyi ustten cekermisin ebatina boyutuna bakmak istiyorum nasil duruyor diye

Kutusu bu şekilde hocam cuma günü öğleden önce verdim sitede de yazdığı gibi cuma günü kargoya verildi ve cumartesi günü elime ulaştı ürün. Tam 1 haftadır kullanıyorum günde 2 saat kadar. Cod Mw2 multide kullandım ve çok hoşuma gitti. Bunun öncesinde Rog Gladius II Wireless kullanıyordum arada ağırlığı dışında çok fark hissetmedim ben açıkçası ama söylenenler gösteriyor ki bu mouse çok daha profesyonel bir cihaz. Üstten fotoğrafını az sonra ekleyim hocam dualsense ile yan yana koyup

Buyrun hocam bir tarafta dualsense diğer tarafta Iphone 6s umarım yeterli referans olur sizin için

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Kutusu bu şekilde hocam cuma günü öğleden önce verdim sitede de yazdığı gibi cuma günü kargoya verildi ve cumartesi günü elime ulaştı ürün. Tam 1 haftadır kullanıyorum günde 2 saat kadar. Cod Mw2 multide kullandım ve çok hoşuma gitti. Bunun öncesinde Rog Gladius II Wireless kullanıyordum arada ağırlığı dışında çok fark hissetmedim ben açıkçası ama söylenenler gösteriyor ki bu mouse çok daha profesyonel bir cihaz. Üstten fotoğrafını az sonra ekleyim hocam dualsense ile yan yana koyup

Alıntıyı görüntüle

Buyrun hocam bir tarafta dualsense diğer tarafta Iphone 6s umarım yeterli referans olur sizin için

Alıntıyı görüntüle
kaç hz kullanıyosun sistemimiz aynı nrdeyse ekran kartı ve işlemcimiz farklı ben amd rx 6750 xt ekran kartı kullanıyorum. İşlemcim i5 13400f

kaç hz kullanıyosun sistemimiz aynı nrdeyse ekran kartı ve işlemcimiz farklı ben amd rx 6750 xt ekran kartı kullanıyorum. İşlemcim i5 13400f
+ sarjlı diye biliyorum şarjı ne kadar gidiyor gündelik kullanımda ? ebat olarak orta düzeyde sanki ele oturuyorsa çok güzel. deneyimini yaşamadım ama bir sorun yoksa 1 2 güne connectten sipariş vereceğim.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Sefa

+ sarjlı diye biliyorum şarjı ne kadar gidiyor gündelik kullanımda ? ebat olarak orta düzeyde sanki ele oturuyorsa çok güzel. deneyimini yaşamadım ama bir sorun yoksa 1 2 güne connectten sipariş vereceğim.
Hocam 4k hz de 4k dpi ile kullanıyorum. Evet şarjlı cihaz type c girişi var. Şimdi hz ye bakmak için girdiğimde gördüm şarjım %50 kalmış ilk geldiğinde sanırım 80 civarındaydı

4K kullanmanın bir dezavantajı var mı hocam pek bilgim yok bu tip mouselar ile ilgili bunu sorduğunuz için aklıma takıldı

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Hocam 4k hz de 4k dpi ile kullanıyorum. Evet şarjlı cihaz type c girişi var. Şimdi hz ye bakmak için girdiğimde gördüm şarjım %50 kalmış ilk geldiğinde sanırım 80 civarındaydı

4K kullanmanın bir dezavantajı var mı hocam pek bilgim yok bu tip mouselar ile ilgili bunu sorduğunuz için aklıma takıldı
Benimde bilgim yok sistem monitör şimdide mouse alma derdindeyim galiba m3 4k alsam iyi olucak. teşekkürler yardımların için

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom