M3 4k İşlemciyi yoracağı için m3s almayı düşündüm. Fakat connectgame için pek güzel şeyler söylenmemesi ürküttü. M3s almak istediğimee m3 4k ürününe göre wraithesports sitesinde 1700 TL'ye satiliyor m3s. Connect beni yaniltirsa param boşa gidecekKabloluya gerek yok darmonshark M3 4k al daha iyi güvenilir merak etme
4k kullanmak zorunda değilsin program üzerinden ayarlanıyorM3 4k İşlemciyi yoracağı için m3s almayı düşündüm. Fakat connectgame için pek güzel şeyler söylenmemesi ürküttü. M3s almak istediğimee m3 4k ürününe göre wraithesports sitesinde 1700 TL'ye satiliyor m3s. Connect beni yaniltirsa param boşa gidecek
Yani bahsettigim 2 siteye güvenemedim hayatimda ilk defa gördüm. Normal olarak kuşkulanıyorum. Mesela sistemimi itopyadan aldim içim rahatti çünkü önerilen bir siteydi bilinen bi siteydi ama connect ve wraith öyle değil ki.Satıcı siteye neden güvenmediniz hocam ürün gelmez diye mi sonrasında servis konusunda destek alamam diye mi
Connecte güvenemedim o mouseye 1300 tl verilmesi normal mi bilmiyorum ama ucuz alinir dediklerini okuyordum forumlarda.4k kullanmak zorunda değilsin program üzerinden ayarlanıyor
Hocam gayet güvenilir bir site sadece bir indirim neden korktunuz Kasım indirimi dışında bir şey değil alan herkes memnun foruma bakabilirsinizYani bahsettigim 2 siteye güvenemedim hayatimda ilk defa gördüm. Normal olarak kuşkulanıyorum. Mesela sistemimi itopyadan aldim içim rahatti çünkü önerilen bir siteydi bilinen bi siteydi ama connect ve wraith öyle değil ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Connecte güvenemedim o mouseye 1300 TL verilmesi normal mi bilmiyorum ama ucuz alinir dediklerini okuyordum forumlarda.
1300 tl verdin urun geldi yani ? Kac gune geldi kutusu nasildi ne zamandir kullaniyosun bir sorun yasiyormusunŞu anda o siteden aldığım m3 4k yı kullanıyorum hocam servis ve iade konusunda nasıldırlar bilemem ama ürün en azından elime geldi ve sorunsuzca çalışıyorAlıntıyı görüntüle
+ Olarak mouseyi ustten cekermisin ebatina boyutuna bakmak istiyorum nasil duruyor diye1300 TL verdin urun geldi yani ? Kac gune geldi kutusu nasildi ne zamandir kullaniyosun bir sorun yasiyormusun
1300 TL verdin urun geldi yani ? Kac gune geldi kutusu nasildi ne zamandir kullaniyosun bir sorun yasiyormusun
+ Olarak mouseyi ustten cekermisin ebatina boyutuna bakmak istiyorum nasil duruyor diye
kaç hz kullanıyosun sistemimiz aynı nrdeyse ekran kartı ve işlemcimiz farklı ben amd rx 6750 xt ekran kartı kullanıyorum. İşlemcim i5 13400fKutusu bu şekilde hocam cuma günü öğleden önce verdim sitede de yazdığı gibi cuma günü kargoya verildi ve cumartesi günü elime ulaştı ürün. Tam 1 haftadır kullanıyorum günde 2 saat kadar. Cod Mw2 multide kullandım ve çok hoşuma gitti. Bunun öncesinde Rog Gladius II Wireless kullanıyordum arada ağırlığı dışında çok fark hissetmedim ben açıkçası ama söylenenler gösteriyor ki bu mouse çok daha profesyonel bir cihaz. Üstten fotoğrafını az sonra ekleyim hocam dualsense ile yan yana koyup
Alıntıyı görüntüle
Buyrun hocam bir tarafta dualsense diğer tarafta Iphone 6s umarım yeterli referans olur sizin için
Alıntıyı görüntüle
+ sarjlı diye biliyorum şarjı ne kadar gidiyor gündelik kullanımda ? ebat olarak orta düzeyde sanki ele oturuyorsa çok güzel. deneyimini yaşamadım ama bir sorun yoksa 1 2 güne connectten sipariş vereceğim.kaç hz kullanıyosun sistemimiz aynı nrdeyse ekran kartı ve işlemcimiz farklı ben amd rx 6750 xt ekran kartı kullanıyorum. İşlemcim i5 13400f
Hocam 4k hz de 4k dpi ile kullanıyorum. Evet şarjlı cihaz type c girişi var. Şimdi hz ye bakmak için girdiğimde gördüm şarjım %50 kalmış ilk geldiğinde sanırım 80 civarındaydıkaç hz kullanıyosun sistemimiz aynı nrdeyse ekran kartı ve işlemcimiz farklı ben amd rx 6750 xt ekran kartı kullanıyorum. İşlemcim i5 13400f
+ sarjlı diye biliyorum şarjı ne kadar gidiyor gündelik kullanımda ? ebat olarak orta düzeyde sanki ele oturuyorsa çok güzel. deneyimini yaşamadım ama bir sorun yoksa 1 2 güne connectten sipariş vereceğim.
4K kullanmanın bir dezavantajı var mı hocam pek bilgim yok bu tip mouselar ile ilgili bunu sorduğunuz için aklıma takıldıkaç hz kullanıyosun sistemimiz aynı nrdeyse ekran kartı ve işlemcimiz farklı ben amd rx 6750 xt ekran kartı kullanıyorum. İşlemcim i5 13400f
+ sarjlı diye biliyorum şarjı ne kadar gidiyor gündelik kullanımda ? ebat olarak orta düzeyde sanki ele oturuyorsa çok güzel. deneyimini yaşamadım ama bir sorun yoksa 1 2 güne connectten sipariş vereceğim.
Benimde bilgim yok sistem monitör şimdide mouse alma derdindeyim galiba m3 4k alsam iyi olucak. teşekkürler yardımların içinHocam 4k hz de 4k dpi ile kullanıyorum. Evet şarjlı cihaz type c girişi var. Şimdi hz ye bakmak için girdiğimde gördüm şarjım %50 kalmış ilk geldiğinde sanırım 80 civarındaydı
4K kullanmanın bir dezavantajı var mı hocam pek bilgim yok bu tip mouselar ile ilgili bunu sorduğunuz için aklıma takıldı