Ürün pahalılık sorunu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benimde bilgim yok sistem monitör şimdide mouse alma derdindeyim galiba m3 4k alsam iyi olucak. teşekkürler yardımların için
Valla ben de aynı şeyleri yaşıyorum 1-2 aydır. Monitör olarak da geçenlerde g321q düştü 6k ya aldık ama epey büyük geliyor gözüme. Eski 24 inç AOCden vazgeçemiyorum MW2'de. Rica ederim hocam iyi geceler

Valla ben de aynı şeyleri yaşıyorum 1-2 aydır. Monitör olarak da geçenlerde g321q düştü 6k ya aldık ama epey büyük geliyor gözüme. Eski 24 inç AOCden vazgeçemiyorum MW2'de. Rica ederim hocam iyi geceler
240 hz diye 200 TL'ye dp alıp 270 hz overclock yaptım dp kablosu aldım sonunda mouseden dolayı yaşadığıma emin oldum. 1300 tl mouse alınca devam ederse monitör böyledir yoksa 270 hz yaptığımda 30 hz fark olduğu halde 280 hz pc monitörünün daha iyi gözükmesi saçma geliyordu. iyi gecelerr

Hocam gayet güvenilir bir site sadece bir indirim neden korktunuz Kasım indirimi dışında bir şey değil alan herkes memnun foruma bakabilirsiniz😅
Satış sonrası destek 0 , alan "herkes" memnun olabilir ama ne kadar süreyle ? Aldıktan sonra çıkan sıkıntılarda ara dur muhattap bulcam diye.

Satış sonrası destek 0 , alan "herkes" memnun olabilir ama ne kadar süreyle ? Aldıktan sonra çıkan sıkıntılarda ara dur muhattap bulcam diye.
işte bende ondan dolayı gameconnect ve wraithesports bulaşmak istemiyorum. 1k hz mouse alıp çekilsem aradan diyorum. veya 2k kablolu varsa onuda alabilirim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri