Ürün satışından para Kazanmak

Slayer109

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,576
İndirimli Ürünleri indirim zamanında sınırlı stoktayken alıp stok bittiğinde normal fiyatından kısarak yapabilirmiyim mesela 600 tl lik bir ürün 300 tl ye düşüyor ben bunu 300 tl iken alıp indirim bittiğinde 450-500 tl ye satsam

İndirimli Ürünleri indirim zamanında sınırlı stoktayken alıp stok bittiğinde normal fiyatından kısarak yapabilirmiyim mesela 600 TL lik bir ürün 300 TL ye düşüyor ben bunu 300 TL iken alıp indirim bittiğinde 450-500 TL ye satsam
Fena linç yicen gibi geldi ama hayırlısı.

gayet iyi olur öyle öyle gittikçe paran artar gaming gecesinde falan ucuza alıp 100-150 tl kaar ile satarsın. Önerim ikinci el logitech direksiyon alıp satmak olabilir kaarlı , iphone alıp satmak ve ipad alıp satmak da kaarlı paran artınca böyle yaparsın sonra 10.000 tl civarı paran olursa rtx 3060 mining sistemi kurup aylık minimum 1000 tl pasif gelir sağlarsın ordan gelen 1000 tl ile de kripto/altın falan alırsın

gayet iyi olur öyle öyle gittikçe paran artar gaming gecesinde falan ucuza alıp 100-150 TL kaar ile satarsın. Önerim ikinci el logitech direksiyon alıp satmak olabilir kaarlı , iphone alıp satmak ve ipad alıp satmak da kaarlı paran artınca böyle yaparsın sonra 10.000 TL civarı paran olursa rtx 3060 mining sistemi kurup aylık minimum 1000 TL pasif gelir sağlarsın ordan gelen 1000 TL ile de kripto/altın falan alırsın
Abi sen beni direk zengin yaptın eyw :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gayet iyi olur öyle öyle gittikçe paran artar gaming gecesinde falan ucuza alıp 100-150 TL kaar ile satarsın. Önerim ikinci el logitech direksiyon alıp satmak olabilir kaarlı , iphone alıp satmak ve ipad alıp satmak da kaarlı paran artınca böyle yaparsın sonra 10.000 TL civarı paran olursa rtx 3060 mining sistemi kurup aylık minimum 1000 TL pasif gelir sağlarsın ordan gelen 1000 TL ile de kripto/altın falan alırsın
Hocam ben başta böyle mouse klavye satmayı düşünüyorum başlangiç olarak

İndirimli Ürünleri indirim zamanında sınırlı stoktayken alıp stok bittiğinde normal fiyatından kısarak yapabilirmiyim mesela 600 TL lik bir ürün 300 TL ye düşüyor ben bunu 300 TL iken alıp indirim bittiğinde 450-500 TL ye satsam
İndirim zamanı alıp satarsan onda bir sorun yok bence ama 100 stokla 50 stokla çıkan bir üründen bahsediyorsak o ürünün gerçekten o ürüne ihtiyacı olanlara gitmesi taraftarıyım. Baktın ihtiyacı olan aldı stok bitmedi o zaman yine al ona da bir şey demem.

Ek olarak 300-400 liralık ürünlerle bu iş pek olmaz gibi. Ben 50TL ucuz alacağım diye sarı siteye girmem şahsen internetten fiyatı neyse alırım 😅

İndirim zamanı alıp satarsan onda bir sorun yok bence ama 100 stokla 50 stokla çıkan bir üründen bahsediyorsak o ürünün gerçekten o ürüne ihtiyacı olanlara gitmesi taraftarıyım. Baktın ihtiyacı olan aldı stok bitmedi o zaman yine al ona da bir şey demem.

Ek olarak 300-400 liralık ürünlerle bu iş pek olmaz gibi. Ben 50TL ucuz alacağım diye sarı siteye girmem şahsen internetten fiyatı neyse alırım 😅
Hocam onda haklısınız zaten bi arkadaş önermişti Gaming gecesinden alıcam ve indirim süresi bittiğinde normal fiyatından daha ucuza satıcam az önce bir ürün gördüm incehesapta 2000tl lik bir klavye 600 tl ye düşüyor bunu 600 tl ye alıcam ve 1000-1500 civarı satıcam olay bu tabi piyasaya göre değişir ben şuan misal dedim çünkü diğer sitelerdeki fiyatı daha görmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide 300-400 tl lik ürünler değil 700-800 tl deki ürünlerin indirimleri artık indirime göre değişir

Bende ürün alsam satmak için birkaç saat kullanıp hevesimi atsam satabilir miyim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,785
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri