nasil gitti hocam acaba durup dururken mi gitti bende kullaniyorum bi korktumilk öncelikle çok ucuz değilse kingston önermeyin datatravel aldım bütün fotoğraflar çöpe gitti hafıza en az 4gb olsun dostlar güzel bişey önerir misiniz içine şarkı atacağım sadece
hocam en kısa zamanda yedekleyin aldım içine fotoları attım bi kaç ay sonra çıkardım bu arada kapalı poşette tutuyordum nem fln bişey yok yani neyse yine foto atcaktım ne yaptıysam hayata döndüremedim kingston diye aldık ucuza aldık pişman oldumnasil gitti hocam acaba durup dururken mi gitti bende kullaniyorum bi korktum
sagolun hocam yedeklenecek birsey yok aslinda onemli olanlari harici hdd ye depoluyordum yinede tesekkur ederim tekrardan cekmeyi dusunuyordum 64 luk deneyiminiz uzduhocam en kısa zamanda yedekleyin aldım içine fotoları attım bi kaç ay sonra çıkardım bu arada kapalı poşette tutuyordum nem fln bişey yok yani neyse yine foto atcaktım ne yaptıysam hayata döndüremedim kingston diye aldık ucuza aldık pişman oldum
tecrübe oldu diyelim herşeyde vardır bir hayır diyelim başka bişey elimden gelmiyor hocamsagolun hocam yedeklenecek birsey yok aslinda onemli olanlari harici hdd ye depoluyordum yinede tesekkur ederim tekrardan cekmeyi dusunuyordum 64 luk deneyiminiz uzdu