S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,340
Beyler skinin fiyat 6 dolar. Ama bu stickerlı olan 50 dolar bunu satın alsak BUFF market vs gibi siteler daha fazla fiyat verir mi?
stickerler silaha fiyatinin %10 kadar deger verir yani 1500 %10 = 150 dolar yaparBeyler skinin fiyat 6 dolar. Ama bu stickerlı olan 50 dolar bunu satın alsak BUFF market vs gibi siteler daha fazla fiyat verir mi?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
silahı ömrün boyunca elinde tutmanı tavsiye ederim.Beyler skinin fiyat 6 dolar. Ama bu stickerlı olan 50 dolar bunu satın alsak BUFF market vs gibi siteler daha fazla fiyat verir mi?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O kadar vereceklerini bilebilsem direkt çekerim hesabastickerler silaha fiyatinin %10 kadar deger verir yani 1500 %10 = 150 dolar yapar
Yav ben zaten 1500 dolar versinler demiyorum hani 100 dolar bile verseler al gülüm ver gülüm yaparımSilah deseni yüzünden sticker değerinden kırarlar baya
Bence vermezler steam kombisyonda kesiyor max 30 dolar kazandırır oda 100 dolardan satabilirsenO kadar vereceklerini bilebilsem direkt çekerim hesaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yav ben zaten 1500 dolar versinler demiyorum hani 100 dolar bile verseler al gülüm ver gülüm yaparım
buffa satarım 100e başka skin alırım kafasındaydım ama kararsız kaldım neyse riske gerek yokBence vermezler steam kombisyonda kesiyor max 30 dolar kazandırır oda 100 dolardan satabilirsen
Bencede riske gerek yokbuffa satarım 100e başka skin alırım kafasındaydım ama kararsız kaldım neyse riske gerek yok