Neler Yeni

Üst Panel 360mm Sıvı Soğutma Destekli Kasa Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Altıntaş
Bütçe
4000
Thermalright Aqua Elite 360mm sıvı soğutma alıcam ve bunu takmak için kullanabileceğim bir kasa arıyorum maksimum bütçem 4000tl
Ayrıca ekstra olarak full mesh ve içinde 4 tane fan olursa çok iyi olur

Dark Days

80+ Bronze

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Emre Altun
360mm radyatör takılıyor ve Micro ATX anakart destekli.

Alinmaz. Kasa mesh degil

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Emre Altun
Önce sitesine gir aç bak bakalım soğutma sistemi nasıl, adamlar neler yapmış, fanları nasıl yerleştirmiş, tasarımda neler var, ondan sonra alakasız yorumlarına devam edersin.
Istersen fanlari havada 5 takla attir. kasaya duzgun hava alamadiktan sonra bisey farketmez. Mesh bir kasa bunu yer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Altıntaş
Istersen fanlari havada 5 takla attir. kasaya duzgun hava alamadiktan sonra bisey farketmez. Mesh bir kasa bunu yer.
aslında arkadaşın söylediği doğru fan yaprakları ters olarak yapılmış yani fanlar dışardaki soğuk havayı doğrudan içeri gönderiyor bende ilk başta öyle sandım ama youtubede videolarda yeterli bilgi vermişler kasa sorunsuz hava alabiliyor

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Emre Altun
aslında arkadaşın söylediği doğru fan yaprakları ters olarak yapılmış yani fanlar dışardaki soğuk havayı doğrudan içeri gönderiyor bende ilk başta öyle sandım ama youtubede videolarda yeterli bilgi vermişler kasa sorunsuz hava alabiliyor
Benim nzxt h7 flow bunu yir yir :D ve msi iğrenç bir kasa hiç zevkli değil. Takoz gibi duruyor. Arabanin tekerleginin altına korsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Altıntaş
Benim nzxt h7 flow bunu yir yir :D ve msi iğrenç bir kasa hiç zevkli değil. Takoz gibi duruyor. Arabanin tekerleginin altına korsun :D
msi kasasını sevip sevmemen zevkine kalmış h7 flow sade bir kasa rgb fanlarıyla güzel duran bir kasa ama önerdiği kasa akvaryum h7 flowun daha iyi olması çok normal akvaryum kasalarda hava akışı mid tower - full tower kasalara göre daha kötü olması çok normal sen boşuna h7 bunu yer yer demişsin h7nin daha iyi performans vericeğini biliyorum merak etme ben sadece fanların yapısıyla ilgili bilgi verdim her kasanın mesh olmaması o kasanın kötü olduğunu göstermez

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Thermalright Aqua Elite 360mm sıvı soğutma alıcam ve bunu takmak için kullanabileceğim bir kasa arıyorum maksimum bütçem 4000tl
Ayrıca ekstra olarak full mesh ve içinde 4 tane fan olursa çok iyi olur
Zoko amiral yada bütçe yeterse MSI mpg gungnir 300r airflow hocam manyak kasa tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1