Üst segment telefon önerisi

Fedaizm

80+
Reaksiyon skoru
24
Bütçe
50000.80000
IPhone düşünmüyorum, S25 in modelleri var kafamda, ama birkaç sorum var ultraya verilen paraya değiyor mu FE geri mi kalıyor telefondan anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.

hocam magic 7pro aldım geçen gün 53kya memnunum ama 80k bütçeniz varsa 25ultra bakılabilir bence

sence parayı full harcamaya değer mi mesela ultra ile s25 normal veya fe arasında dağlar kadar fark var mı
hocam beklentilerinize bağlı biraz bence. İşlemci-kamera olarak ultra modelleri daha iyi diye biliyorum ama fe de günlük kullanımda üzmez bence. Sadece ultra modelleri daha uzun süre sıkıntı yaratmadan götürür tahminimce. Magic 7 pro yu da araştırabilirsiniz hocam isterseniz hoşunuza giderse alınabilir telefon f-p olarak üst segment telefon sayılır.

s25u var sorun varsa alabilirim

S24 ultra ve S25 ultra arasında bence çok bir fark yok arada fiyat farkı çoksa s24u düşünebilirsiniz. iPhone tarafındada iPhone 17 bence çok mantıklı pro ve p max gereksiz

IPhone düşünmüyorum, S25 in modelleri var kafamda, ama birkaç sorum var ultraya verilen paraya değiyor mu FE geri mi kalıyor telefondan anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.
S25 u kullanıyorum baya memnunum ağır cihaz sevmiyorsanız pek hoşunuza gitmez onun dışında baya iyi 16 pro max de kullandım kısa süreliğine s25 u daha premium hissettiriyor

Birkaç tartışma gezdim s24u ile arasında pek fark yok diyolar ve günlük kullanım için istiyorum işlemcideki %20 lik fark pek sorun yaratmaz gibi geldi, s25u ile ilgisi sorum yok da tavsiye iyi olabilir.
S24 ultra ve S25 ultra arasında bence çok bir fark yok arada fiyat farkı çoksa s24u düşünebilirsiniz. iPhone tarafındada iPhone 17 bence çok mantıklı pro ve p max gereksiz
s24u s25u farkları
güncelleme alacağı yıl sayısı
tasarım
işleci gücü
kamera farkı
yapay zeka özellikleri
ekran gövde oranı
ekran boyutu
daha düşük sar değerleri (s25u)
15gr ağırlık farkı
hoparlörde geliştirmeler
android sürümü
ekran kırılmazlığı farkı (gorilla armor/gorilla armor 2)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende iphone 17 öneririm ama yanında magsafe taşıyacaksan

s24u s25u farkları
güncelleme alacağı yıl sayısı
tasarım
işleci gücü
kamera farkı
yapay zeka özellikleri
ekran gövde oranı
ekran boyutu
daha düşük sar değerleri (s25u)
15gr ağırlık farkı
hoparlörde geliştirmeler
android sürümü
ekran kırılmazlığı farkı (gorilla armor/gorilla armor 2)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende iphone 17 öneririm ama yanında magsafe taşıyacaksan
AI özellikleri s24 e de gelmiş hatta s23u falan bile düşünüyorum şuan AI desteği geldiyse

S25 serisinde ultra geniş açı kamerada videodayken flash açılabiliyor. Diğer serilerde açılmıyor. Ekstra olarak 4K 60FPS videoda lensler arası geçiş 25 serisinde yapılabiliyor ancak diğer serilerde yapılmıyor.

Kameraya önem veriyorsanız bu bile S25 serisine yönelmek için bir sebep.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,426
Üyeler
186,737
Son üye
Yusufenes1643
Geri