Neler Yeni

Uydu (Çanak) interneti çok mu pingli ?

KatcLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Aykut
Altyapı yok, başvuru vs. ilgilenmiyorlar bende komşumdan çanak interneti gördüm internet testi yaptım onun bilgisayarından 15 mbps, 33 ping, 11 jitter ms alıyordu bende bunu almayı düşünüyorum MECBURİYETTEN.
Uydu interneti kullanan deneyimleyen varsa online oyunda çok sıkıntı çıkartır mı bu internet ?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Altyapı yok, başvuru vs. ilgilenmiyorlar bende komşumdan çanak interneti gördüm internet testi yaptım onun bilgisayarından 15 mbps, 33 ping, 11 jitter ms alıyordu bende bunu almayı düşünüyorum MECBURİYETTEN.
Uydu interneti kullanan deneyimleyen varsa online oyunda çok sıkıntı çıkartır mı bu internet ?
Nerde oturuyosun hocam bende dusunuyorum bunu altyapi bende var ama ping vs cok dalgali internet de yavas ilgilenmiyorlar da basvuru yaptım talep ettim adam akilli donus yok

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Ali
Nerde oturuyosun hocam bende dusunuyorum bunu altyapi bende var ama ping vs cok dalgali internet de yavas ilgilenmiyorlar da basvuru yaptım talep ettim adam akilli donus yok
Altyapın varken çanağı napıcan çanak işkence resmen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkarıyor oyun oynayamazsın baştan diyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Umut Abak
Çanak interneti saniyesi saniyesini tutmuyor hava şartları, çanağın önününe engel geçmemesi, santralle mesafesi her şey etkiliyor. Hiç tavsiye etmiyorum ama altyapı olmadığı için bende mecburi kullanıyorum

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Oğuzhan
Uydu interneti sadece Starlink'te yok mu?

Çanak interneti saniyesi saniyesini tutmuyor hava şartları, çanağın önününe engel geçmemesi, santralle mesafesi her şey etkiliyor. Hiç tavsiye etmiyorum ama altyapı olmadığı için bende mecburi kullanıyorum
Hızın ne kadar

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Altyapın varken çanağı napıcan çanak işkence resmen.

Çıkarıyor oyun oynayamazsın baştan diyim.
Altyapi var ama yok oyle birsey :D

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Airfiber, binana alıcı anten kuruyorlar, havadan internet. Eve kablo gelmiyor.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Bay fahare
Uydudan kasıt bildiğimiz çanak şeklinde (150 200 MS) olanlar çok pingli airfiber olanlar biraz daha az pingli (20-30 MS ) ama ikiside hava olaylarından etkilenir airfiber işini görebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,030
Üyeler
171,298
Son üye
LUPGRİS
Top Bottom