hocam referans ile üye oldum bakiye gelmedi ?BITAY ÜYE OL 100BITAY(40-50tl) KAZAN
Bu da yine bir coin uygulaması, referans link ile üye olduğunuzda 100bitay veriyor.Anlık değeri 40tl.Üye olup doğrulamalarınızı tamamlayıp bu parayı da çekebilirsiniz.
Kampanyaların hepsi aktif, güncellik yitirilince eksiltip-azaltıyorum.Kuveyt türkteki mantık şu 200tl harca 200tl iade al,biz de bunu para harcamadan kazanmak için NAYS karta bakiye yükle şeklinde yüklüyoruz, iban havale yöntemiyle değil.Naysı açıp banka-kredi kartından yükle diyip kart bilgilerinizi girerek yüklemeniz gerekiyor ve bu işlem kartınız aktif olduktan en az 24saat sonra olmalı.Bunu yaptıktan sonra sistem sizi 200tl harcamış sayıyor ve 3-4gün içinde 200tl hesabınıza geliyor.Kuveyttürk için karta para yatırın demişsiniz. Direk karta yükleme yapabiliyor muyuz, yoksa kartı hesaba bağlayıp farklı bankadan bu ibana para mı atmamız lazım? Bilgi verirseniz sevinirim, Kampanyaların hepsi aktif mi şuan
Kuveyttürke parayı nasıl yükleyeceğiz onu sormuştum ben aslında , nays kısmını anladımKampanyaların hepsi aktif, güncellik yitirilince eksiltip-azaltıyorum.Kuveyt türkteki mantık şu 200tl harca 200tl iade al,biz de bunu para harcamadan kazanmak için NAYS karta bakiye yükle şeklinde yüklüyoruz, iban havale yöntemiyle değil.Naysı açıp banka-kredi kartından yükle diyip kart bilgilerinizi girerek yüklemeniz gerekiyor ve bu işlem kartınız aktif olduktan en az 24saat sonra olmalı.Bunu yaptıktan sonra sistem sizi 200tl harcamış sayıyor ve 3-4gün içinde 200tl hesabınıza geliyor.
Tamamdır Sağolun hocamkuveyttürk ibanınıza atıcaksınız hocam
hocam iyzico’ya bonusla para yatırılıyor ama para naysa falan atılmıyor engel koymuşlarKampanyaların hepsi aktif, güncellik yitirilince eksiltip-azaltıyorum.Kuveyt türkteki mantık şu 200tl harca 200tl iade al,biz de bunu para harcamadan kazanmak için NAYS karta bakiye yükle şeklinde yüklüyoruz, iban havale yöntemiyle değil.Naysı açıp banka-kredi kartından yükle diyip kart bilgilerinizi girerek yüklemeniz gerekiyor ve bu işlem kartınız aktif olduktan en az 24saat sonra olmalı.Bunu yaptıktan sonra sistem sizi 200tl harcamış sayıyor ve 3-4gün içinde 200tl hesabınıza geliyor.