Neler Yeni

Ana Konu ÜYE OLUP PARA KAZAN+18(GÜNCELLENDİ 22.04.2023)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
hocam iyzico’ya bonusla para yatırılıyor ama para naysa falan atılmıyor engel koymuşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı şekilde akbank kartımla hadi’ye para yükledim 500 TL harcama olarak saydı ama parayı yine çekemiyorum onda da kredi kartı ile yüklenen parayı çekemiyorsun
o zaman şöyle yapabilirsiniz, migrosa gidip moneycarda yükleyip harcayabilir, transfer edebilirsiniz 1000tlde 15tl kesiyor

hocam iyzico’ya bonusla para yatırılıyor ama para naysa falan atılmıyor engel koymuşlar

aynı şekilde akbank kartımla hadi’ye para yükledim 500 TL harcama olarak saydı ama parayı yine çekemiyorum onda da kredi kartı ile yüklenen parayı çekemiyorsun
evet akbank 3gün önce getirmiş o durumu kardeşim söylemişti, hemen konuda da düzelteyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren
o zaman şöyle yapabilirsiniz, migrosa gidip moneycarda yükleyip harcayabilir, transfer edebilirsiniz 1000tlde 15tl kesiyor

evet akbank 3gün önce getirmiş o durumu kardeşim söylemişti, hemen konuda da düzelteyim.
hadi’de şuan 500 lira para var nasıl çekicem bir fikrim yok :D

aynı şekilde nays papara paycell hiçbirine para yüklettirmiyor engel koymuş

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer

aynı şekilde nays papara paycell hiçbirine para yüklettirmiyor engel koymuş
naysta limitinizi aşmış olabilirsiniz bende de öyle olmuştu geçen sefer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
kart denemekten bloke oldu açılsın denicem başka nays hesabı ile umarım onu da kaldırmamışlardır :D
akbank biraz kızdı galiba bi anda muslukları kesti:( bu arada aynı kampanyalar başka bankalara da gelebiliyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
Yapı kredi ve akbank bonuslarını migrosa gidip moneycarda kart puanımka bakiye yüklemek istiyorum şeklinde yükleyip oradan nays>ibana atabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren
Yapı kredi ve akbank bonuslarını migrosa gidip moneycarda kart puanımka bakiye yüklemek istiyorum şeklinde yükleyip oradan nays>ibana atabilirsiniz
Bundan sonra öyle yapılabilir. Hadi'den parayı çekemedim ama aklında bulunsun önceden var mıydı bilmiyorum ama Nays'a para yüklenmiyor. Ekstra tosla, paycell, papara hepsini denedim. Kısıtlama getirilmiş anladığım kadarıyla.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
Bundan sonra öyle yapılabilir. Hadi'den parayı çekemedim ama aklında bulunsun önceden var mıydı bilmiyorum ama Nays'a para yüklenmiyor. Ekstra tosla, paycell, papara hepsini denedim. Kısıtlama getirilmiş anladığım kadarıyla.
Hocam dün gece ben ve @BixiBlake hadiden parayı çektik, sanırım sizde bi sıkıntı var.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yapı kredi hâlâ yaptığım harcamanın 250'sini vermedi kayıt oluşturdum arkadaşıma 2 gün sonra vermişti boşa uğraştırıyorlar 1 ay oldu neredeyse

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
Yapı kredi hâlâ yaptığım harcamanın 250'sini vermedi kayıt oluşturdum arkadaşıma 2 gün sonra vermişti boşa uğraştırıyorlar 1 ay oldu neredeyse
Çevremde sadece sizden duydum bunu :( tek seferde 250tl olduguna emin misin?

Top Bottom