nays hesabıma birde world mobili indirip kayıt oluyoruz değil mi ? Hakkını helal et kafam uyuşuk tam çalışmıyor açlıktan250tl nereye attınız hocam? Konuyu dikkatli okursanız her şeyi anlattım.
nays hesabına kredi-bank kartı ile yükle kısmından yüklemeniz gerekiyor 250tlyi hocam ibana transfer şeklinde yapmayın, 1hafta içinde geliyor 250tl bonus ayrıca world mobil linkini de şöyle atayım referans sağlıyordu sanırım o da.World mobile yapı kredi hesabınızla giriş yaptıtkan sonra sol altta kazandıklarımdan kontrol edebilirsiniz.nays hesabıma birde world mobili indirip kayıt oluyoruz değil mi ? Hakkını helal et kafam uyuşuk tam çalışmıyor açlıktan
sildim yeni açtım yok yine hata veriyorSanal kartı sil yeni sanal kart aç öyle dene
Sanal kartına bakiyen kadar limit koyup denesene bidesildim yeni açtım yok yine hata veriyor
denedim oda olmuyorSanal kartına bakiyen kadar limit koyup denesene bide
Yapıkredinin verdiği parayı puan harca uyguylamasıyla razer gold alarak bynogame gibi platformalarda satarsanız nakite dönüştürebilirsiniz ya da kredi kartı çıkarttırın o zaman iyzico uygulamasına bakiye olarak aktarılabiliyordu kuveyt zaten direkt nakitAcaba yapıkredi ve Kuveyt in verdiği parayı nakite dönüştürebiliyormuyuz?
Yapı Kredi bonusunu migrosta nakite cevirebilirsinAcaba yapıkredi ve Kuveyt in verdiği parayı nakite dönüştürebiliyormuyuz?
Nasıl hocam?Yapı Kredi bonusunu migrosta nakite cevirebilirsin
Özelden yazıyorumNasıl hocam?
Kuveyt nakit şeklinde hocamAcaba yapıkredi ve Kuveyt in verdiği parayı nakite dönüştürebiliyormuyuz?