VixToix037
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 166
maks 800tl olcak şekilde güzel bi kol var mı kablolu kablosuz farketmez özellikle analoğu ve l1 l2 r1 r2 tuşları iyi olursa sevirinim ama çok da mühim değil
bunları nasıl yapabilirim bir rehber gibi bir şey var mı daha önce hiç kullanmadımparolapara + iyzico ile bütçene gelir alıcağın dandik gamepadler bunun yanına yaklasamaz![]()
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
maks 800tl olcak şekilde güzel bi kol var mı kablolu kablosuz farketmez özellikle analoğu ve l1 l2 r1 r2 tuşları iyi olursa sevirinim ama çok da mühim değil
ps 5 uyumlumudur hocam göremedim deWELCOME5 kodu ile 600 tlWireless Controller For Nintendo Switch OLED Console Pro Gamepad with 600Mah Rechargeable Battery Programmable Turbo Function 2025 - TRY 391.99
I like this. Do you think I should buy it?www.miniinthebox.com
hocam ps 5 uyumlu mu??parolapara + iyzico ile bütçene gelir alıcağın dandik gamepadler bunun yanına yaklasamaz![]()
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ps 5 uyumlumudur hocam göremedim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ps 5 uyumlu mu??
PS sadece dualshock kabul ediyor.ps 5 uyumlumudur hocam göremedim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ps 5 uyumlu mu??