Sir Cem T-oker
80+ Gold
Gamepass alınca o da geliyor sanırım. Vpn’in amerikada olması lazıöXcloud üyeliği ne kadar ?
Gamepass alınca o da geliyor sanırım. Vpn’in amerikada olması lazıöXcloud üyeliği ne kadar ?
Xbox game pass içinde geliyor. Kontrolcü ve iyi internet gerekliXcloud üyeliği ne kadar ?
Gamepass alınca o da geliyor sanırım. Vpn’in amerikada olması lazıö
Yolda oynayacağım için internet sıkıntı çıkarır ve muhtemelen çok fazla internet harcıyordur. Emulator kurup neler oynayabilirim peki ?Xbox game pass içinde geliyor. Kontrolcü ve iyi internet gerekli
Çok fazla bilgim yok hocamYolda oynayacağım için internet sıkıntı çıkarır ve muhtemelen çok fazla internet harcıyordur. Emulator kurup neler oynayabilirim peki ?
belki @şahin doğan ve @Perfectshot06 yardımcı olabilir ama emin değilim bilgileri olup olmadığına dair.İkinci el düşünüyorum ama sıfırda olabilir bütçe olarakta nintendo switchden daha uygun olsa yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MematiBaş🚬 hocam bilgisi olan arkadaşları etiketlerseniz çok iyi olur teşekkürler şimdiden
Üzgünüm mematicimbelki @şahin doğan ve @Perfectshot06 yardımcı olabilir ama emin değilim bilgileri olup olmadığına dair.
Yani en iyisi razer kishi falan alıp telefona takip xcloud gibi yerlerden oynamak.Normalde Nintendo Switch Lite almayı düşünüyordum ama oyun fiyatları çok fazla olduğu için vazgeçtim. O fiyatlarda alınabilecek el konsolu önerir misiniz ?
Ps vita var alternatif onada neredeyse 6,7 yıldır oyun gelmiyor eski oyunlar mevcut ikinci el switch bakmanızı öneririm.
Yani en iyisi razer kishi falan alıp telefona takip xcloud gibi yerlerden oynamak.
Hepinize teşekkürler, telefona Playstation 2 emulatorü indirip God of War Resident Evil Need for Speed PES 11 gibi oyunlar oynamaya karar verdim. Nintendonun hangi eski konsollarının emulatorleri var ?belki @şahin doğan ve @Perfectshot06 yardımcı olabilir ama emin değilim bilgileri olup olmadığına dair.
telefon üzerinde dolphin emu mevcut n64 gamecube wii oyunları oynanıyor ama güçlü bir telefon lazım hocam.Hepinize teşekkürler, telefona Playstation 2 emulatorü indirip God of War Resident Evil Need for Speed PES 11 gibi oyunlar oynamaya karar verdim. Nintendonun hangi eski konsollarının emulatorleri var ?
Redmi note 9 Pro var. 264 gamebuce ve wii konsollarındaki en iyi oyunlar (en bilindik) hangileri ? Mario yada zelda gibi.telefon üzerinde dolphin emu mevcut n64 gamecube wii oyunları oynanıyor ama güçlü bir telefon lazım hocam.
güç bakımından nasıl bir telefon bilmiyorum ama redmi note 8 proda oynanmıyordu. Metroid önerebilirim ayriyeten emulato tam stabil çalışmamakta baya bir uğraşmanız lazım.Redmi note 9 Pro var. 264 gamebuce ve wii konsollarındaki en iyi oyunlar (en bilindik) hangileri ? Mario yada zelda gibi.
Zelda BOTW wii oyunu sanırımRedmi note 9 Pro var. 264 gamebuce ve wii konsollarındaki en iyi oyunlar (en bilindik) hangileri ? Mario yada zelda gibi.
Tamamdır hocam biraz araştırayım telefonda çalışır mı yada hangi oyunlar oynanır vbgüç bakımından nasıl bir telefon bilmiyorum ama redmi note 8 proda oynanmıyordu. Metroid önerebilirim ayriyeten emulato tam stabil çalışmamakta baya bir uğraşmanız lazım.