Neler Yeni

Uygun Fiyatlı El Konsolu Önerilerinizi Bekliyorum

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Ps vita var alternatif onada neredeyse 6,7 yıldır oyun gelmiyor eski oyunlar mevcut ikinci el switch bakmanızı öneririm.

şahin doğan

80+ Platinum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,156
İsim
Oğuz Oğuz
Normalde Nintendo Switch Lite almayı düşünüyordum ama oyun fiyatları çok fazla olduğu için vazgeçtim. O fiyatlarda alınabilecek el konsolu önerir misiniz ?
Yani en iyisi razer kishi falan alıp telefona takip xcloud gibi yerlerden oynamak.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Ps vita var alternatif onada neredeyse 6,7 yıldır oyun gelmiyor eski oyunlar mevcut ikinci el switch bakmanızı öneririm.
Yani en iyisi razer kishi falan alıp telefona takip xcloud gibi yerlerden oynamak.
belki @şahin doğan ve @Perfectshot06 yardımcı olabilir ama emin değilim bilgileri olup olmadığına dair.
Hepinize teşekkürler, telefona Playstation 2 emulatorü indirip God of War Resident Evil Need for Speed PES 11 gibi oyunlar oynamaya karar verdim. Nintendonun hangi eski konsollarının emulatorleri var ?

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Hepinize teşekkürler, telefona Playstation 2 emulatorü indirip God of War Resident Evil Need for Speed PES 11 gibi oyunlar oynamaya karar verdim. Nintendonun hangi eski konsollarının emulatorleri var ?
telefon üzerinde dolphin emu mevcut n64 gamecube wii oyunları oynanıyor ama güçlü bir telefon lazım hocam.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
telefon üzerinde dolphin emu mevcut n64 gamecube wii oyunları oynanıyor ama güçlü bir telefon lazım hocam.
Redmi note 9 Pro var. 264 gamebuce ve wii konsollarındaki en iyi oyunlar (en bilindik) hangileri ? Mario yada zelda gibi.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Redmi note 9 Pro var. 264 gamebuce ve wii konsollarındaki en iyi oyunlar (en bilindik) hangileri ? Mario yada zelda gibi.
güç bakımından nasıl bir telefon bilmiyorum ama redmi note 8 proda oynanmıyordu. Metroid önerebilirim ayriyeten emulato tam stabil çalışmamakta baya bir uğraşmanız lazım.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Zelda BOTW wii oyunu sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç bakımından nasıl bir telefon bilmiyorum ama redmi note 8 proda oynanmıyordu. Metroid önerebilirim ayriyeten emulato tam stabil çalışmamakta baya bir uğraşmanız lazım.
Tamamdır hocam biraz araştırayım telefonda çalışır mı yada hangi oyunlar oynanır vb

Top Bottom