Arkadaşlar ben bu konumda size ileride sorun yaşatmayacak(hakkında az şikayet bulunan) uygun fiyatlı klavyeleri belirtmek istiyorum genel fiyatlandırma 300-400 arası olacak
Trust Gxt 890 Cada:Şu anda stokta olmayan, outemu red switchli bir klavye tek sorunu tuşlarda soyulma olmasıymış eğer bunu umursamayacaksanız bu bütçede alabileceğiniz en iyi red switch mekanik klavyelerden biri olur Fiyat:300-400
Redragon Kumara:Şu anda stoklarda olan, outemu blue ve red switch kullanan bir klavye bu fiyatta ki en iyi numpadsiz klavyedir şahsımca, almak isterseniz internette rahatça bulabilirsiniz Fiyat:320-350
Redragon Indrah:Şu anda stoklarda olan, outemu blue switch kullanan bir klavye bilek desteği ve makro var fakat yazılımı yok ben Monster Pusat K3 Pro'yu bekleyemeyip aldım şu an bunu kullanıyorum Fiyat:390-600
Monster Pusat K3 Pro:Şu anda stokta olmayan,Outemu blue switch kullanan bir klavye bilek desteği,makro,usb girişi ve ses tekerleği var ben stoklarını bekleyemedim ve Redragon Indrah aldım Fiyat:399
Hyperx Alloy Core:Şu anda stoklarda olan, membran bir klavye şahsen bu bütçede membran alacak olsam düşünmeden alırdım Fiyat:320-370
Logitech G213:Şu anda stoklarda olan,membran bir klavye Hyperx Alloy Core'dan sonra düşüneceğim 2. membran klavye bu olurdu Fiyat:300-350
Razer Cynosa Lite:Şu anda stoklarda olan,membran bir klavye en son membran tercihim bu olacak olsa bile kesinlike alınılabilir Fiyat:290-300
Cooler Master Mk 110:Şu anda stoklarda olan,mekanik hisli bir klavye mekanik hislilerin arasında ilk tercihim bu olurdu herhalde Fiyat:345-350
Aklıma gelenler buydu ekleme yapmak isteyenler tabii ki yapabilir fakat lütfen GP,JD,Rampage türevi markaların sorunsuz ürünlerini önerin saber ogre gibi ürünleri önermeyin lütfen