Neler Yeni

Uygun fiyatlı kaliteli yeni nesil psu bakıyorum

Rayron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Varol
Bütçe
7000
Belirli bir fiyat aralığım yok ama çok yükseklerde de uçmak istemiyorum 10 bin lira civarı mesela benim için yüksek psuya göre fakat kasayı bu güç kaynaklarına emanet ettiğimiz için güzel bir psu almak istiyorum bildiğim az çok bir şeyler var ama nasıl bir şey almam gerektiği konusunda kararsızım eski psu kasayı toplarken paramı tükettiğim için frisby markaydı fakat ses çıkarıyordu fanı durdu ve artık ısınmadan dolayı pc kapanıyor 850w hatta 1000w civarı bir psu düşünüyorum aklımda corsair gibi markalar var fakat farklı markalar da duydum yardımcı olabilirseniz sevinirim

ConquerorXIV

80+ Gold

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Burak

Rayron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Varol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
frısby psu kullanman hata, yüksek watt önemli değil komponent kalitesi önemli 850w gold atx 3.0 psu bakman mantıklı olur
Genelde pcye baya yükseltme yapıyorum ve sonradan psu gibi bir şeyle uğraşmak da istemedim onun için az zarar verir ama fazladan bir zarar gelmez diye düşünüyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
Genelde pcye baya yükseltme yapıyorum ve sonradan psu gibi bir şeyle uğraşmak da istemedim onun için az zarar verir ama fazladan bir zarar gelmez diye düşünüyorum
en önemli bileşen diğer parçalara zarar vermediği için şanlısın

Rayron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Varol
en önemli bileşen diğer parçalara zarar vermediği için şanlısın
Yani şimdilik bir problemi yoktu diğer parçaların vermemiştir diye umuyorum mağazadan almayı düşünüyorum ama genelde türkiyede çok fazla çeşit olmayabilir

ConquerorXIV

80+ Gold
Yani şimdilik bir problemi yoktu diğer parçaların vermemiştir diye umuyorum mağazadan almayı düşünüyorum ama genelde türkiyede çok fazla çeşit olmayabilir
montajı yaptırmak için mi mağazadan alacaksın

Rayron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Varol
montajı yaptırmak için mi mağazadan alacaksın
Teknolojik aletleri internetten daha önce hiç almadım bilmiyorum bana riskli ve uğraştırıcı geliyo bir sıkıntı olsa kargocularla falan uğraşmam gerekir diye

ConquerorXIV

80+ Gold
Teknolojik aletleri internetten daha önce hiç almadım bilmiyorum bana riskli ve uğraştırıcı geliyo bir sıkıntı olsa kargocularla falan uğraşmam gerekir diye
amazon sorun yaşama ihtimalinin en az olduğu platform sorunsuz iade alınır ve satıcı da bilindik sorun yaşatmazlar
ayrıca peşin fiyata 6 taksit yapıyor

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sistemi hep netten aldım parça parça defalarca hiçte sorun yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,908
Üyeler
168,055
Son üye
Wynn
Top Bottom