Uygun Fiyatlı Psu Önerileri

sanjar

80+
Reaksiyon skoru
1
MSI A850GF PSU (850W, 80+ Gold, full modüler) buldum ama iyi mi emin değilim. Sizce bu PSU yeterli mi, yoksa daha uygun fiyatlı veya daha mantıklı bir öneriniz var mı? Bütçeyi çok aşmadan ortalama bir şey almak istiyorum.onerırınız nedır

A850gf ucuz değil ki
Bütçe ne kadar?

850W yeterli mi diye sorduğunuza göre mahalle falan beslenecek herhalde? Sisteminizi ve bütçenizi yazarsanız dah iyi ve hızlı öneri yapabilirler.

Ayrıca uygun fiyatlı diye gösterdiğiniz PSU'nun fiyatı 11K... Bütçe aralığınızı verirseniz daha iyi olur.

MSI A850GF PSU (850W, 80+ Gold, full modüler) buldum ama iyi mi emin değilim. Sizce bu PSU yeterli mi, yoksa daha uygun fiyatlı veya daha mantıklı bir öneriniz var mı? Bütçeyi çok aşmadan ortalama bir şey almak istiyorum.onerırınız nedır
Bütçe kısıtlıysa raijintek veya enermax bakabilirsiniz, yarı fiyata gelir neredeyse.

butce 3500 falan bılmıyorum cok sahıbınden gordum bı tanesındıde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

850W yeterli mi diye sorduğunuza göre mahalle falan beslenecek herhalde? Sisteminizi ve bütçenizi yazarsanız dah iyi ve hızlı öneri yapabilirler.

Ayrıca uygun fiyatlı diye gösterdiğiniz PSU'nun fiyatı 11K... Bütçe aralığınızı verirseniz daha iyi olur.
sistemin 32 ram 1 tb ssd 5600x ılerıde yuksek watlı ekran kartına gecerım dıye ıyı bır sey almak ıstıyorum ama cokta gerkelı degıl gemını 850 watt onerdı rx 6800 xt ıcın onerınız varsa onada bakıyım

Geri