Neler Yeni

Uygun Kablosuz klavye-mouse arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes İsa Göktaş
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Arkadaşlar notebook kullanıyorum klavye tuşlarımın içindeki çentikler kırılmış o yüzden klavye değişimi dediler 5k da fiyat biçti asus. bu fiyat banaçok geldiği için uygun fiyatlı klavye-mouse ama kablosuz olsun bide çok ofis gibi olmasın yeter numpad olmasına gerek yok. öneri klavye-mouse kombinasyonunuz varsa link alırım

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
bugra
Arkadaşlar notebook kullanıyorum klavye tuşlarımın içindeki çentikler kırılmış o yüzden klavye değişimi dediler 5k da fiyat biçti asus. bu fiyat banaçok geldiği için uygun fiyatlı klavye-mouse ama kablosuz olsun bide çok ofis gibi olmasın yeter numpad olmasına gerek yok. öneri klavye-mouse kombinasyonunuz varsa link alırım
şu temuda satılan aula f75 ile ajaz mouse bakabilirsin herkes övüyor

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam klavye olarak aigonun modellerine bakmanızı öneririm güzel şık sade tasarımları var ve kablosuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,985
Üyeler
172,942
Son üye
mustangg
Top Bottom