Uygun Kablosuz klavye-mouse arıyorum

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar notebook kullanıyorum klavye tuşlarımın içindeki çentikler kırılmış o yüzden klavye değişimi dediler 5k da fiyat biçti asus. bu fiyat banaçok geldiği için uygun fiyatlı klavye-mouse ama kablosuz olsun bide çok ofis gibi olmasın yeter numpad olmasına gerek yok. öneri klavye-mouse kombinasyonunuz varsa link alırım

Arkadaşlar notebook kullanıyorum klavye tuşlarımın içindeki çentikler kırılmış o yüzden klavye değişimi dediler 5k da fiyat biçti asus. bu fiyat banaçok geldiği için uygun fiyatlı klavye-mouse ama kablosuz olsun bide çok ofis gibi olmasın yeter numpad olmasına gerek yok. öneri klavye-mouse kombinasyonunuz varsa link alırım
şu temuda satılan aula f75 ile ajaz mouse bakabilirsin herkes övüyor

Hocam klavye olarak aigonun modellerine bakmanızı öneririm güzel şık sade tasarımları var ve kablosuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,637
Üyeler
186,759
Son üye
haluk098
Geri