Neler Yeni

Uyku Düzeni̇m Çok Kötü

Ajanefe310

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
efe yağız karahan
Discord
XXsinsipandaXX#6610
arkadaşlar uyku düzenim çok kötü bazen düzeliyo fakart sürekli düzenli kalamıyorum gece saat 5 oluyo uyuyamıyoruum sabah 10 da uyuyorum akşam uyanıyorum ve yine aymnısı oluyo nasıl düzelebilirim

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
arkadaşlar uyku düzenim çok kötü bazen düzeliyo fakart sürekli düzenli kalamıyorum gece saat 5 oluyo uyuyamıyoruum sabah 10 da uyuyorum akşam uyanıyorum ve yine aymnısı oluyo nasıl düzelebilirim
Eğer yarın yapacak işin yoksa genelde uyku düzenin bu şekilde bozulur, açıkcası ben uyku düzenimi bozmayı seviyorum. sırf zevkine uyku düzenimi bozup 1-2 hafta takılıyorum sonra düzeltip 1-2 hafta takılıp tekrar bozuyorum falan aynı şekilde. eğer düzeltmek istiyorsan bir gün hiç uyumayacaksın akşam 18.00-19.00 gibi yatacaksın saat sabah 5 gibi uyanırsın genelde zaten.

CemSultan01

80+ Bronze
Bir gün çok yorul sonra düzenle

Ajanefe310

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
efe yağız karahan
Discord
XXsinsipandaXX#6610
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yarın yapacak işin yoksa genelde uyku düzenin bu şekilde bozulur, açıkcası ben uyku düzenimi bozmayı seviyorum. sırf zevkine uyku düzenimi bozup 1-2 hafta takılıyorum sonra düzeltip 1-2 hafta takılıp tekrar bozuyorum falan aynı şekilde. eğer düzeltmek istiyorsan bir gün hiç uyumayacaksın akşam 18.00-19.00 gibi yatacaksın saat sabah 5 gibi uyanırsın genelde zaten.
teşekkürler dostum dediğin şeyi denedim oldu fakat süreklilik sağlayamadım

NespaY

80+ Silver
Ajanefe uyku düzenini düzeltmenin en kolay yolu sabah 5 te yatacaksın ya mesela 2-3 saat sonrasına alarm kur uyan sonra akşama kadar dayan deli gibi uykun gelecektir zaten.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hangimizinki normal ki

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Ajanefe uyku düzenini düzeltmenin en kolay yolu sabah 5 te yatacaksın ya mesela 2-3 saat sonrasına alarm kur uyan sonra akşama kadar dayan deli gibi uykun gelecektir zaten.
Sorun uyanamamak zaten uyku düzeninde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ayberk Taşlı
Genel olarak çok hareket etmiyorsan böyle olması çok normal. Saat geçtiği zaman sosyal medyayla iliskini kes uyumaya odaklan ve uyurken uyanacağın saate odaklan örneğin “saat 5 te yatıyorum 9 da kim kalkacak şimdi” demek yerine 4 saat sonra uyanacaksın uyuman lazım şeklinde kendini kur. Ben de lise dönemim de hiç okula uyanamazdim böyle yaparak 2-3 saat uykuyla bile alarmandan önce kalktığım oluyor. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
benimde öyle istediğim saatte uyuyup uyanmak bana güzel geliyor bence kötü bişey değil

Ajanefe310

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
efe yağız karahan
Discord
XXsinsipandaXX#6610
benimde öyle istediğim saatte uyuyup uyanmak bana güzel geliyor bence kötü bişey değil
hocam bende istediğim saatte uyumayı seviyorum fakat hem sağlık açısından hemde ailemle tartışmaya başşladım artık bu konu yüzünden

Top Bottom