Uyku Düzenimi Maksimize Etmek İstiyorum

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
31
İyi akşamlar dostlar,
Daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam,sınava hazırlanmak için uykumu maksimize etmek istiyorum.
Yardımlarınıza,tavsiyelerinize açığım.
Mükemmelliyetçi davranmaya çalışıyorum,
Şimdiden teşekkürler.

En ufak şeye bile böyle kafayı takarsa, takacak kafa bulamayabilirsin ilerki zamanlarda. Biraz rahat ol, yemekten sonra papatya çayı iç.

uykun gelince uyu uykun bitince uyan basittir düzen. okulun varsa da ona göre ayarlarsın 11de yatarsın 7de kalkarsın

Hastaneye git vitaminlerine baktır vitamin takviyesi al. Gece yatmadan öncede melatonin alabilirsin.

uykudan 4-5 saat önce yemek yemeyi bırak.
Uyumadan yarım saat önce magnezyum takviyesi alabilirsin.
Uyumadan 1 saat öncesinde mavi ışıktan uzakdur. Odanın ışını kapat ya da loş bi ışık ile dur.
Oda sıcaklığın 15-20 derece arsaı olmalı.
Uyurken Telefonu çok yakınında tutma.
gün içinde vişne suyu(meyve suyu ya da yapay vs değil doğal olanı) bulman çok zor
günde 2 kivi yemek sürekli yapınca çok faydalı uyku kalitesini çok arttırıyor.
kefirde içebilirsin faydası iyidir. yarım fincan yeterli gün içinde alabilrisin.

uyku saatinden kesme 9 saat filan uyuyabiliyosan uyu yok bilmemne 3 saniye uyuyomus filan diye milleti dinleme uyumadan yarim saat once filan ekrana bakma

uyku saatinden kesme 9 saat filan uyuyabiliyosan uyu yok bilmemne 3 saniye uyuyomus filan diye milleti dinleme uyumadan yarim saat once filan ekrana bakma
Dokuz saat uyursan gün biter. Adam ders çalışcam demiş. Dokuz saat uyumayla adam akıllı bişey yapamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de ders çalışıyorum. Sabah 6 akşam 11 tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,607
Üyeler
184,190
Son üye
bayram54
Geri