Neler Yeni

Uyku sorunu

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Atlatırsın dostum. Kendini şöyle de avutabilirsin. Bakarsın insanlara herkesin bir derdi var. Derdi olmayan insan yok zaten. Kiminin küçük kiminin büyük. Ama herkes bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyor. Ben hiç ameliyat olmadım. Çok şükür gerektiren bir durum olmadı.
Hayat zor gerçekten öyle dayandım asgari ücretle ev geçinsirmeye çalışan insanlara bakıyorum bir de kendime diyorum ki vay anasını benimki de dert mi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayat zor gerçekten öyle dayandım asgari ücretle ev geçinsirmeye çalışan insanlara bakıyorum bir de kendime diyorum ki vay anasını benimki de dert mi
Doğru. Kendim de asgari ücretin çok az fazlası ile ev geçindiriyorum. Kira idi faturalar idi para yetiştirmek gerçekten çok zor. Her gece yatarken para hesabı yapıyorsun mesela. Bu durum insanın canını sıkıyor. Öyle dertlerin olmadığı için çok şanslı say kendini. Psikolojik nedenler bir şekilde atlatılır. Hiç üzme kendini hayat bir şekilde akıyor.

COREXAR

80+ Silver
Psikolojik hariç yok onu da atlatmaya çalışıyoruz sen oldun mu hiç ameliyat
Kafana takma dostum senin yaşlarındayken bende Epilepsi illeti ile uğraşıyordum.
Zamanla bende atlattım ki senin ki küçük bir şey benim yaşadığıma nazaran.
Şimdi bile konuşurken bir içim ürperdii...

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Doğru. Kendim de asgari ücretin çok az fazlası ile ev geçindiriyorum. Kira idi faturalar idi para yetiştirmek gerçekten çok zor. Her gece yatarken para hesabı yapıyorsun mesela. Bu durum insanın canını sıkıyor. Öyle dertlerin olmadığı için çok şanslı say kendini. Psikolojik nedenler bir şekilde atlatılır. Hiç üzme kendini hayat bir şekilde akıyor.
İnşallah güzel bşr meslek edinirim bakalım da bu gidişle sonumuz hayırlı değil gibi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnşallah güzel bşr meslek edinirim bakalım da bu gidişle sonumuz hayırlı değil gibi
Sonumuz kısmına hiç girmek istemiyorum :) İnşallah istediğin, sevdiğin mesleği yaparsın. Mesleğini seversen işini de yani çalışma ortamını da seversin.

Top Bottom