Neler Yeni

Uyku Düzeni Nasıl Düzelir

Bende de uyuyamama başladı, genelde 1 gün hiç uyumam, ertesi gün erkenden yatarım. Öyle yapmayı dene diyeceğim de zaten 1 gün uyumayıp çok enerjik olabiliyorum diyorsun. Genelde 1 gün uyumadıktan sonra herkesin düzeni düzelir. Sen de öyle yapmayı dene. 1 gün uyuma, akşam normal saatlerde yat, erken kalk, git yürüyüş yap bir şeyler yap. Gün içinde yorulmuyorsun da anladığım kadarıyla
Hocam evet fazla yorulmam ama 1 gün uyumaya baya alıştım ben 2 gün uyumasam bile yine max 6 yada 5.5 saat uyuyabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam evet fazla yorulmam ama 1 gün uyumaya baya alıştım ben 2 gün uyumasam bile yine max 6 yada 5.5 saat uyuyabiliyorum
Kendimi çok zorlarsam uyuyabiliyorum mesela yatakta 2 saat boş boş dursam bi yerden sonra uyuyorum ama bazen her sabah mesela hiçbir sebep yokken tam 7 de kalkarım alarmsız ama hep ya 6.59 yada 7 oluyor çözemedim tam :D

Belki melisa çayı içmek yardımcı olabilir aynı zamanda odanızı havalandırmak. Sıcaklık ve yeterli havasızlık uyku sorunu yapabilir. Hafif soğuk su ile duş almak da işe yarayabilir.

Belki melisa çayı içmek yardımcı olabilir aynı zamanda odanızı havalandırmak. Sıcaklık ve yeterli havasızlık uyku sorunu yapabilir. Hafif soğuk su ile duş almak da işe yarayabilir.
Odada 4 tane pencere var hava temiz baya geniş de bi oda çaylar falan pek de etki etmiyor soğuk suyla duş almaya yeni başladım

Odada 4 tane pencere var hava temiz baya geniş de bi oda çaylar falan pek de etki etmiyor soğuk suyla duş almaya yeni başladım
Hocam belki geçici İnsomnia olmuş olabilirsiniz bilmiyorum :D ama umarım yakın zamanda bu sorununuz düzelir.

Geçmiş olsun.

Muhtemelen : ) gittiği yere kadar artık
ben geçen hafta gece 4 de uyuyordum şuan 12 de uyuyorum mesela 11 de uyumak istiyorsun saat 9 da falan spora başla sonra yorulunca daha rahat uyuyorsun ben öyle yaptım bunu 1-2 gün yapınca düzeliyor

Psikoloğa gitmedim de okadar fazla sorunum da yok sinir konusunda sorun var biraz

Bi deniyim

Hayır bide kafein de fazla almıyorum
Psikolog değil hocam psikiyatri , ilaç yazan onu diyorum bir sürü uyku hastalığı mevcut teşhis konulması lazım size.

Hocam ilaçla biryere kadar sürekli dozu artıyor ilacın yan etkiler başlıyor
ne teşhis konuldu size? bir sürü hastalık var bi dönem kendim hem imsomnia hem hipersomnia yaşamıştım ve şu anda güncel olarak yine uyku sıkıntısı çekiyorum ama size teşhis koyulduysa ona göre ilaç tedavisi yapılıyor ve imsomnia hastasıysanız bu kalıcı bir rahatsızlıktır dolayısıyla ilaç tedavisi hep devam edecektir.

ben geçen hafta gece 4 de uyuyordum şuan 12 de uyuyorum mesela 11 de uyumak istiyorsun saat 9 da falan spora başla sonra yorulunca daha rahat uyuyorsun ben öyle yaptım bunu 1-2 gün yapınca düzeliyor
Evet kesinlikle bazen düzen bozukluğu vardır sadece bu düzeltilebilir bir şey dediğiniz gibi ama arkadaş hasta ise maalesef bu kalıcıdır ve ilaçları kesmemesi lazım.

ne teşhis konuldu size? bir sürü hastalık var bi dönem kendim hem imsomnia hem hipersomnia yaşamıştım ve şu anda güncel olarak yine uyku sıkıntısı çekiyorum ama size teşhis koyulduysa ona göre ilaç tedavisi yapılıyor ve imsomnia hastasıysanız bu kalıcı bir rahatsızlıktır dolayısıyla ilaç tedavisi hep devam edecektir.

Evet kesinlikle bazen düzen bozukluğu vardır sadece bu düzeltilebilir bir şey dediğiniz gibi ama arkadaş hasta ise maalesef bu kalıcıdır ve ilaçları kesmemesi lazım.
Düzen bozukluğu var yüksek ihtimal ama 1 senedir düzelmedi o düzen işte

cidden her forumda su sacma sapan fotolarını gormekten bıktım hocam sıktın herkesi eminim
anladim hocam kusura bakmayin ctrl v basıyorum yanlıslıkla bazen
1746201802527.webp

anladim hocam kusura bakmayin ctrl v basıyorum yanlıslıkla bazen
1746201802527.webp
pardon yanlıslıkla ctrl v basmişim

Geri