Bhutr Vkghu
80+
- Katılım
- 22 Eylül 2020
- Mesajlar
- 324
- Reaksiyon skoru
- 102
Modeme 20 22 metre uzaktayım ama kablolu bağlanmak istiyorum ne yapmam lazım?
Biliyorum baska yolu yokmu diyorum 20 metre kadar ethernet kablosu varmı?Kablo çekmen lazım.
Yaz internete 20 metre ethernet kablosu diye. Varsa al. Yoksa kablosuzBiliyorum baska yolu yokmu diyorum 20 metre kadar ethernet kablosu varmı?
Usb adaptorler ping yaparmi?Yaz internete 20 metre ethernet kablosu diye. Varsa al. Yoksa kablosuz
benımkide oyle 20 metre elektirikçilere soyle adam kesip veriyor (uçunu falan takıyor)Biliyorum baska yolu yokmu diyorum 20 metre kadar ethernet kablosu varmı?
Bilgim yok. Ama kötü çekiyor diyenleri çok gördümUsb adaptorler ping yaparmi?
Buldum 30 metre.benımkide oyle 20 metre elektirikçilere soyle adam kesip veriyor (uçunu falan takıyor)
Cat 5 cat 6 oldugunu nasil ogrenirim var 30 metre kablo birde modemi yanima cekebilirmiyim nasil yaparim?Bilgim yok. Ama kötü çekiyor diyenleri çok gördüm
Powerline pahali ya.Ethernet kablosu ile bağlanabilirsin daha sonra 2. modemin ayarlarını yapman gerekiyor. Kablo kullanmanı tavsiye ederim. Paran varsa Powerline al. 20 metre çok uzak bir mesafe değil ping vs olmuyor.