Razzwil 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 756 Reaksiyon skoru 234 7 Mayıs 2025 #1 arkadaşlar evde olmadığım zamanlar pc yi uzaktan açıp kapatıp kontrol etmek istiyorum google remote ile kontrol edebiliyorum fakat kapatıp açmayı nasıl yapacağım bilmiyorum
arkadaşlar evde olmadığım zamanlar pc yi uzaktan açıp kapatıp kontrol etmek istiyorum google remote ile kontrol edebiliyorum fakat kapatıp açmayı nasıl yapacağım bilmiyorum
Vuslat00 80+ Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 137 Reaksiyon skoru 48 7 Mayıs 2025 #2 Genel Markalar Bot Akıllı Buton Basıcı, Kablosuz, Bluetooth, Akıllı Basıcı, Akıllı Parmak - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Bot Akıllı Buton Basıcı, Kablosuz, Bluetooth, Akıllı Basıcı, Akıllı Parmak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com bu ürünü pc açma tuşunuza kurup uzaktan wifi ile pcyi açıp daha sonra istediğiniz remote kontrol uygulamasıyla uzaktan yönetebilirsiniz
Genel Markalar Bot Akıllı Buton Basıcı, Kablosuz, Bluetooth, Akıllı Basıcı, Akıllı Parmak - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Bot Akıllı Buton Basıcı, Kablosuz, Bluetooth, Akıllı Basıcı, Akıllı Parmak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com bu ürünü pc açma tuşunuza kurup uzaktan wifi ile pcyi açıp daha sonra istediğiniz remote kontrol uygulamasıyla uzaktan yönetebilirsiniz