Sergen Akça
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Bütçem oynak arkadaşlar fakat maksimum 700 800TL görebilirim, elim 18cm palm ve fingertrip tutuş tipine sahibim. Öneriniz var mı?
steelseries aerox 3 wirelessBütçem oynak arkadaşlar fakat maksimum 700 800TL görebilirim, elim 18cm palm ve fingertrip tutuş tipine sahibim. Öneriniz var mı?
800 liraya varsa link atar mısın?steelseries aerox 3 wireless
glorious model o
fury z veya bulursan 2.el xm1r en iyisi ama model o ve aerox 3 alma 2022 değilse800 liraya varsa link atar mısın?
fury z kötü hocam kullanıp begenmedim.fury z veya bulursan 2.el xm1r en iyisi ama model o ve aerox 3 alma 2022 değilse
kullandımda küçük geldi ama 6 ay idare etti sonra sattım.Viper mini çok seviliyor bu forumda.
kablolu modeli mi?Model O
Bütçen neye yeterse ikisi de güzel şiddetle öneririm.kullandımda küçük geldi ama 6 ay idare etti sonra sattım.
Post automatically merged:
kablolu modeli mi?
Switchlerini istersen kailh gm 6.0 ile değiştirirsin fıstık gibi kullanırsınBütçen neye yeterse ikisi de güzel şiddetle öneririm.
forum.donanimarsivi.com
model o switch değişimi lehim lazım mı?Bütçen neye yeterse ikisi de güzel şiddetle öneririm.
Switchlerini istersen kailh gm 6.0 ile değiştirirsin fıstık gibi kullanırsın
hocam 1 haftaya falan alıcam stok biter o zamana.aerox 3 indirimde bende var öneririm
Hocam değiştiremnize gerek yok sadece örnek olarak verdim kendi switchleri de gayet iyi bu dediğim switchi her mousa takabilirsin. Evet lehim bilgisi lazım.model o switch değişimi lehim lazım mı?
hocam 1 haftaya falan alıcam stok biter o zamana.