En ucuz Logitech Hyperion Fury G402 910-004068 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Hyperion Fury G402 910-004068 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Prime Plus Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Plus Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.089,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sonradan bakarken gördüm. Havit'in bu ürününde tıklama ömrü daha fazla. Uzun ömürlü istiyorsan bu da alınabilir. Havit keşke içerisinde kullandığı donanımları da belirtse.
Alıcıları olduğundan herhangi bir gecikme vb. yaşamazsın. Sadece fareye yakın(kasanın üstündeki girişler) tutman faydalı olur. Veya USB uzatıcı kablo alıp da kullanılabilir. Ana farem Scyrox'un dongle farklı bir şey ve kablo ile kasanın arkasına bağlı, dongle ise mouse padin önünde duruyor.
Özellikleri benzer tasarımı hangisi hoşuan gidiyorsa ona bakılabilir. Ama ben Havit öneririrdim. Havit'in kendi üretim fabrikaları var. Claws ise rastgele bir fabrika ile anlaşıp ürün bastırıyor. Bunun Havit'e yazan avantajı üretim tarafında başkasının eline bakmıyor, yani kronik sorunlu ürün çıkma ihtimali daha düşük.