BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,334
Ülkeler arası kullanmak için içi çok eşya alacak kabin bagajı olarak uçağa alabileceğim çanta arıyorum dayanıklı ve kullanışlı olması önemli
Hocam ürünler güzel ama biraz küçük değilmi daha büyük ve fiyat 1k yı geçmeyecek şekilde bir öneriniz var mıdır![]()
Siyah OPENROAD 2.0-LPT BP 17.3"+CLOTH.COMP KG2-036-004 | Samsonite
Siyah Samsonite Sirt Çantalari OPENROAD 2.0-LPT BP 17.3"+CLOTH.COMP KG2-036-004 resmi Samsonite online sitesinden satın alınız.www.samsonite.com.tr
![]()
Mavi SPECTROLITE 3.0-LPT BACKPACK 14.1" KG3-036-001 | Samsonite
Mavi Samsonite Sirt Çantalari SPECTROLITE 3.0-LPT BACKPACK 14.1" KG3-036-001 resmi Samsonite online sitesinden satın alınız.www.samsonite.com.tr
Tabi gidip baksanız daha iyi olur şahsen bana yeterli gelmişti.
Ürünlerin pek küçük olduğunu söyleyemem ama gözle görmenizi tavsiye ederim fiyat olarak dediğiniz gibi biraz fazla olabilir. Bunların yerine spor için çantalar var onları tercih edebilirsiniz.Hocam ürünler güzel ama biraz küçük değilmi daha büyük ve fiyat 1k yı geçmeyecek şekilde bir öneriniz var mıdır
bune 6kya çanta alan mı var![]()
Siyah OPENROAD 2.0-LPT BP 17.3"+CLOTH.COMP KG2-036-004 | Samsonite
Siyah Samsonite Sirt Çantalari OPENROAD 2.0-LPT BP 17.3"+CLOTH.COMP KG2-036-004 resmi Samsonite online sitesinden satın alınız.www.samsonite.com.tr
![]()
Mavi SPECTROLITE 3.0-LPT BACKPACK 14.1" KG3-036-001 | Samsonite
Mavi Samsonite Sirt Çantalari SPECTROLITE 3.0-LPT BACKPACK 14.1" KG3-036-001 resmi Samsonite online sitesinden satın alınız.www.samsonite.com.tr
Tabi gidip baksanız daha iyi olur şahsen bana yeterli gelmişti.
Kaliteli ürün ömür boyu kullanabileceğin bir şey diyeyim yine de alan vardır amabune 6kya çanta alan mı var
Hocam iyi güzelde bunu nasıl uçağa alıyım sırtımda nasıl 20k adım atayım
Hocam size 45-60 litre bir çanta lazım sanırım. Birisi laptop çantası diğeri de askeri çanta gereksiz büyük. Outdoor çantalarına bakabilirsiniz o civarda uygun ve aradığınız genişlikte bulabilirsiniz belki.Hocam iyi güzelde bunu nasıl uçağa alıyım sırtımda nasıl 20k adım atayım
Galiba evet yardımlarınız için teşekkürlerHocam size 45-60 litre bir çanta lazım sanırım. Birisi laptop çantası diğeri de askeri çanta gereksiz büyük. Outdoor çantalarına bakabilirsiniz o civarda uygun ve aradığınız genişlikte bulabilirsiniz belki.
Dün bir işim olduğu için atamamıştım örnek olarak şunu bırakıyorum ; https://www.amazon.com.tr/dp/B089QPQJDH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_detailsAmazon'a bir bak derim.