[V3] Enucuzsistem.com - Artık tüm Özelleştirme Kombinasyonlarını Tarıyoruz!

Hocam neler yazdım bir bilseniz :ROFLMAO: Ama işe yaradı diyebilirim google search console'da gördügüm üzere hazır sistem ve oem paket aramalarına girmeye başladık şimdilik 50-90. sıralarda gösterse de zamanla yükselir muhtemelen
Google kim daha uzun süre piyasadaysa onun tarafını tutuyor.
Bizim haber siteleri var, Aylık 30 tıklanmalarla başladık şu anda milyona yaklaşıyor. Bir seneden uzun sürdü ve her gün 10 saat emeğimi aldı neredeyse.
Zaman geçtikçe daha da ön plana alınırsın.

Google kim daha uzun süre piyasadaysa onun tarafını tutuyor.
Bizim haber siteleri var, Aylık 30 tıklanmalarla başladık şu anda milyona yaklaşıyor. Bir seneden uzun sürdü ve her gün 10 saat emeğimi aldı neredeyse.
Zaman geçtikçe daha da ön plana alınırsın.
Sağ olun hocam inşallah zamanla yükselirim bu işlerden biraz anlıyor gibisiniz sitemin adı sizce bana dezavantaj ya da avantaj oluşturur mu ?

Sitenin adı güzel ama örnek veriyorum hazirsistemal, hazirsistem, oemsistem gibi domainleri de alıp sitene bağla bence. Tutarsa taklitçilerin çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ olun hocam inşallah zamanla yükselirim bu işlerden biraz anlıyor gibisiniz sitemin adı sizce bana dezavantaj ya da avantaj oluşturur mu ?
Bizim bir haber sitesinin com.tr sini alıp bize 100 k fiyat biçtiler:D
Marka hakkı da bizdeydi şikayet etsek maliyetine teslim etmek zorundalar ama 10.000 e mi ne anlaştı bizim patron.

Bu arada tam bilmiyorum ama marka tescil işini de bir araştır bence.

İlerde biri tescil alıp bu benim diye şikayet v.s edebilir.

Bize trtde oynayan eski bir tarih dizisi diyeyim marka tescil aşamasında itiraz etti. Bizim bu marka diye:D

Son düzenleme:
Sitenin adı güzel ama örnek veriyorum hazirsistemal, hazirsistem, oemsistem gibi domainleri de alıp sitene bağla bence. Tutarsa taklitçilerin çıkar
Anladım hocam teşekkür ediyorum

Bu arada tam bilmiyorum ama marka tescil işini de bir araştır bence.
Valla şu anki trafik sayılarıyla değmez gibi biraz yükselme görürsem aklımda aslında:ROFLMAO:

Bize trtde oynayan eski bir tarih dizisi diyeyim marka tescil aşamasında itiraz etti. Bizim bu marka diye:D
Çevremde bir kaç kişinin ilginç sorunları oldu marka tescilde :ROFLMAO:

Hocam siteyi tekrar yapmadan önceki konunun yorumları/talepleri okurken sizinkin okumuştum taksitli fiyatı gösterme fikrini siz yazmıştınız çok şükür çalışır hale getirdim :ROFLMAO: Sponsorluk alır onları firmanın sistemleri vitrinde ya da yukarıda gösterirsin fikrini de inşallah gerçege dönüştürürsek iyiyiz :ROFLMAO:
İyi iyi elinize sağlık tekrar iyi forumlar

site günden güne iyileşiyor yakında sağa sola reklam almaya başlarsın hocam :D

Hepsiburada/trendyol/amazon daki bazı mantıklı sistemleri de entegrasyonu olabilir. (Dolandırıcı olanlar haric :D)

Güzel olmuş daha denemedim, ama düzgün çalışıyorsa hayat kurtarır!! bizde öyle pek günlük sistem indirimi gelmez herhalde ama mantıken 1 saatte bir update etse güzel olur.

site günden güne iyileşiyor yakında sağa sola reklam almaya başlarsın hocam :D
inş

Hocam proje çok güzel. size bir önerim olacak sistemin akakçeden en ucuz fiyatlarını toplayıp da gösterebilirse hoş olur bence.

Hocam proje çok güzel. size bir önerim olacak sistemin akakçeden en ucuz fiyatlarını toplayıp da gösterebilirse hoş olur bence.
IMG_1548.webp

Geri