Şuan VA panel kullanıyorum pek bir sıkıntı yaşamadım oyunda ama film için biraz eksik gibi IPS panelin renk canlılığı çok iyioyun için kullanıcam hangisini tercih etmeliyim
Hacım acaba tüm VA panellerde bizim yaşadığımız sorunlar mı var? ve hangi monitörü almayı düşünüyorsunuz değiştirirseniz?VA kullanıyorum pişmanım. Kesinlikle IPS tavsiye ederim.
Kesinlikle IPS tavsiye ederimoyun için kullanıcam hangisini tercih etmeliyim
Samsung VA panellerin bu kadar kötü olmadığı kanaatindeyim.Şuan VA panel kullanıyorum pek bir sıkıntı yaşamadım oyunda ama film için biraz eksik gibi IPS panelin renk canlılığı çok iyi
O modelde ışık sızma veya piksel bir görüntü mevcutmu acaba? ve benim c24g1 modelindeki sevmediğim diğer şey ise ekranda kullanılan malzeme basit bir plastik gibiSamsung VA panellerin bu kadar kötü olmadığı kanaatindeyim.
Sanırım değiştirmeyeceğim 1-2 sene kadar. Ama tekrar alacak olsam 24G2U alırdım.
Malzeme kalitesini ben de pek beğenmedim gacur gucur ses çıkarıyor.O modelde ışık sızma veya piksel bir görüntü mevcutmu acaba? ve benim c24g1 modelindeki sevmediğim diğer şey ise ekranda kullanılan malzeme basit bir plastik gibi
ışık sızması benim için çokta önemli değil göze aşırı batmadığı sürece lajkin şu piksel görüntü olayı canımı sıkıyorMalzeme kalitesini ben de pek beğenmedim gacur gucur ses çıkarıyor.
24G2U'da IPS Panellerin %90'ında görülen (Düşük bütçeli IPS'lerin tamamında) IPS Glow olduğunu duymuştum. Bkz. IPS Glow
Bu IPS Glow benim için çok fazla sorun değil. VA panelden çok daha iyi bir görüntü sunacağı için ışıldamayı sorun etmem.