hile kullanmayıp ban yiyen kullanıcıları banlayan sistemVAC Hakkında Düşüncelerim Alıntıyı görüntüle
vac iyi bir ban sistemi değil iyi oynayanları sadece 3 4 kişinin reportlaması direkt olarak sınırsız vac bana sebep olabiliyor geliştirilmesi gerek ama bu saatten sonra böyle bir şey olucağını zannetmiyorumVAC Hakkında Düşüncelerim Alıntıyı görüntüle
Vanguard Anti Cheat iyi ama Koskoca Riot'un hala arka planda işlemcini %20 oranında arttırıyor bende ve arkadaşlarımda yani boş yere pc yoruyor kapatsak desek pc ye res atmak gerekiyor yani %24 oluyor WindowsdaAlıntı açılmıyor, 2. olarak da rezalet bir sistem Valorantı gayet güzel hile tesbit edilince maç sonuna kadar beklemiyoz. Mesela cs.go da 1 kişi hile takımda birde onun arkadaşı var diyelim o arkadaş f2 verince atılmıyor 3 evet 2 hayır atılmıyor bu ve benzeri şeyler adamı çıldırtıyor belli bir yerde, o yüzden 10 ay önce bıraktım
Ve sonuç
haklısınız ama bazı silver 1 ler HİLE diyerek raporluyolardı Ben Çift Keleş 2 ydim o hesabım OWERWATCH ban yedi hiçbir şekildede hile açılmadıvac hileleri tespit konusunda valorant kadar iyi değil ancak bu güne kadar haksız vac yiyen görmedim. yıllarca 3 hesaptan oynadım, çokça kez reportlandım, 7 güne kadar uzaklaştırma aldım ama hiç vac yemedim. 7 gün uzaklaştırmayı da 5 pre olarak girip birbirimizi trollerken yiyorduk. o yüzden 3 hesap var.
istisna olarak yıldan emin değilim ama 2017de olması lazım, bir vac dalgası oldu. çok fazla kullanıcıya yanlış vac atıldı. onun dışında vacların tamamı doğrudur. zaten sistemde 3. parti uygulama algılamazsa vac yenmez.
overwatch ban vac değil ki. direk vac yemekten bahsediyorum. overwatchda da izlenip şüpheli bulunmuş demek ki.haklısınız ama bazı silver 1 ler HİLE diyerek raporluyolardı Ben Çift Keleş 2 ydim o hesabım OWERWATCH ban yedi hiçbir şekildede hile açılmadı
Az salla kardeşim, vac sistemi aktif çalışır raporlandığında yediğin ban gerçek insanlar tarafından atılır.vac iyi bir ban sistemi değil iyi oynayanları sadece 3 4 kişinin reportlaması direkt olarak sınırsız vac bana sebep olabiliyor geliştirilmesi gerek ama bu saatten sonra böyle bir şey olucağını zannetmiyorum
zaten topluluk yüzünden arkadaşımı replediler ve inceleyen kişide hile olarak repledi zaten sıkıntı orda sen az sallasanAz salla kardeşim, vac sistemi aktif çalışır raporlandığında yediğin ban gerçek insanlar tarafından atılır.