Valheim tek başına oynanır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Valheim mı Stardew Valley mi diye düşünürken araştırma yaptım.
Bazı sorular:
Valheim tek başına oynanır mı? Zevk verir mi? Yoksa Stardew Valley mi alayım.
Arkadaş ortamım hiç yok. Ve çevrim içi ortamdan oyun arkadaşı bulabileceğimi zannetmiyorum.

Tek kişi olduğun için Stardew Valley'i almayabilirsin. Yani arkadaşlarınla çok daha keyifli oluyor. Ben arada sırada girmelik istiyorum diyorsan alabilirsin. Tatlı bir oyun.

Tek kişi olduğun için Stardew Valley'i almayabilirsin. Yani arkadaşlarınla çok daha keyifli oluyor. Ben arada sırada girmelik istiyorum diyorsan alabilirsin. Tatlı bir oyun.
Anlamadım. Soruyu velheim için sormuştum ama.

Ben bu kısmın sorusunu cevapladım. Valheim hakkınsa bir fikrim yok.
Ya bazı yorumlar görüyorum ya oyuna 100 saat gömdüm 140 saat harcadım falan filan. @Hudzell da diyor arkadaşsız da güzel.

Tek başına için eğlenceli değil mi diyorsunuz?

Valheim mı Stardew Valley mi diye düşünürken araştırma yaptım.
Bazı sorular:
Valheim tek başına oynanır mı? Zevk verir mi? Yoksa Stardew Valley mi alayım.
Arkadaş ortamım hiç yok. Ve çevrim içi ortamdan oyun arkadaşı bulabileceğimi zannetmiyorum.
arkadaşsız valheim den gram zevk almadım arkadaşla ama ortam fena
stardew ise arkadaşsız oynadım cok zevkliydi arkadaşla eğlenir miyim bilmiyorum denemedim
ben olsam stardew alırdım arkadaş yoksa

Ya bazı yorumlar görüyorum ya oyuna 100 saat gömdüm 140 saat harcadım falan filan. @Hudzell da diyor arkadaşsız da güzel.

Tek başına için eğlenceli değil mi diyorsunuz?
Yok öyle demiyorum aslında. Ben oyunu hem tek başına hemde 3-4 kişilik arkadaş grubumla oynamış olarak sadece arkadaşın varsa daha güzeldir diyorum. Tek başına da baya sarıyor.

Valheim arkadaşlarla oynayınca güzel sarıyor ama tek başına da vakit geçirmelik güzel olabilir.

oynanır vallheim ben tek başıma oynuyorum genelde sarıyor

Geri